Intel HD Graphics yüklerken "Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor"

ALONEBOY

Hectopat
Daha fazla  
Intel HD Graphics sürücülerini yüklemeye çalışırken "Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" diye bir hata alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 7700HQ işlemci NVIDIA GTX1050(notebook) ekran kartı. GTX1050'nin yazılımını yüklemeye çalıştığımda ilk önce Intel yazılımlarını yükleyin diyor. Intel HD Graphics sürücülerini yüklemeye çalıştığımda ise "bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor" hatası alıyorum, ayrıca aygıt yöneticisinde ne NVIDIA ekran kartı ne de Intel HD Graphics gözüküyor.

Aynı problem bendede var bilgisayara format atıp nvidia driverlarını yükledim gtx 970m çalışıyor ama hd 530 u yükleyemiyorum,aynı hatayı alıyorum.ddu ile nvidia yı silip önce inteli yükleyim dedim oda olmadı,aygıt yöneticisinde nvidia kartım gözüküyor tek başına

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri yaparsan yükleyebilirsin. Yani indirdiğin setupun uzantısını Exe'den RAR'a çevir ve içindekileri bir klasöre çıkart. Daha sonra Aygıt Yöneticisi'nden disketten yükle diyerek çıkarttığın klasörün içindeki inf uzantılı dosyayı gösterip yükleyeceksin. Daha sonra da NVIDIA'nın resmi sitesinden güncel driveri indirip temiz kurulumu işaretleyerek kur. Yüklendikten sonra da NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik işlemciyi NVIDIA seçip kaydet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri yaparsan yükleyebilirsin. Yani indirdiğin setupun uzantısını Exe'den RAR'a çevir ve içindekileri bir klasöre çıkart. Daha sonra Aygıt Yöneticisi'nden disketten yükle diyerek çıkarttığın klasörün içindeki inf uzantılı dosyayı gösterip yükleyeceksin. Daha sonra da NVIDIA'nın resmi sitesinden güncel driveri indirip temiz kurulumu işaretleyerek kur. Yüklendikten sonra da NVIDIA Denetim Masası'ndan tercih edilen grafik işlemciyi NVIDIA seçip kaydet.

Bilgisayarı aldığım satıcıyı aradığımda bilgisayarın Windows 8 işletim sitemi ile verimli çalışmadığını söyledi. Windows 10 yüklediğimde sorun halloldu.

Ben 2'sini de yükleyemiyorum NVIDIA da mavi ekran veriyor Intel de de bu sistem yazılımı yükleme gereksinimi karşılamıyor diyor çıldıracağım en sonunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı