HD 3000'den fazla performans beklemeyin. HD 3000 ile tarayıcıda gezinmek video izlemek için yapılmıştır. Oyun oynayacaksanız harici gpu ile açın.
Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat technopat nvidia kartları devreye sokma hakkında rehber yapmış.Merhaba bendeki sistemde bu cs:go da 10.15 fpslerde oynuyorum ama ekrankartım felan var ben şöyle düşünüyorum nvdia ekran kartım aktif olmuyo her yerde intel hd 3000 i görüyor oyun kurarken felanda aynı sistemi görüyor Eki Görüntüle 47797 Eki Görüntüle 47798 Eki Görüntüle 47799
Yani nvidia veya amd gpu'nuz varsa onunla açın. Bilgisayarınızın markasını ve modelini yazar mısınız ?128 MB ekran kartım vardı ve onunla 60-50 FPS alıyordum. Bu nasıl oluyor ?
GPU açın derken ? Ayrıntılı anlatır mısın ?
Teşekkür ederim yardımın için deniyecegimOyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat technopat nvidia kartları devreye sokma hakkında rehber yapmış.
grunding laptop 189-GNBOyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat technopat nvidia kartları devreye sokma hakkında rehber yapmış.
Yani nvidia veya amd gpu'nuz varsa onunla açın. Bilgisayarınızın markasını ve modelini yazar mısınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.