Intel HD Grapichs 3000 CS 1.6 40-50 FPS Alıyorum

faxemre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, her yerde çözüm arıyorum bulamıyorum.

Counter Strike 1.6 FPS 40-50 oluyor.

1254.jpg
1255.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 3000'den fazla performans beklemeyin. HD 3000 ile tarayıcıda gezinmek video izlemek için yapılmıştır. Oyun oynayacaksanız harici gpu ile açın.

128 MB ekran kartım vardı ve onunla 60-50 FPS alıyordum. Bu nasıl oluyor ?

HD 3000'den fazla performans beklemeyin. HD 3000 ile tarayıcıda gezinmek video izlemek için yapılmıştır. Oyun oynayacaksanız harici gpu ile açın.

GPU açın derken ? Ayrıntılı anlatır mısın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bendeki sistemde bu cs:go da 10.15 fpslerde oynuyorum ama ekrankartım felan var ben şöyle düşünüyorum nvdia ekran kartım aktif olmuyo her yerde intel hd 3000 i görüyor oyun kurarken felanda aynı sistemi görüyor
Adsız2.png
Adsız1.png
Adsız3.png

Merhaba bendeki sistemde bu cs:go da 10.15 fpslerde oynuyorum ama ekrankartım felan var ben şöyle düşünüyorum nvdia ekran kartım aktif olmuyo her yerde intel hd 3000 i görüyor oyun kurarken felanda aynı sistemi görüyor Eki Görüntüle 47797 Eki Görüntüle 47798 Eki Görüntüle 47799
Oyunları Harici Ekran Kartı ile Çalıştırma - Technopat technopat nvidia kartları devreye sokma hakkında rehber yapmış.

128 MB ekran kartım vardı ve onunla 60-50 FPS alıyordum. Bu nasıl oluyor ?

GPU açın derken ? Ayrıntılı anlatır mısın ?
Yani nvidia veya amd gpu'nuz varsa onunla açın. Bilgisayarınızın markasını ve modelini yazar mısınız ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı