Intel HD grapiks The Forest kaldırır mı?

SASUKE_M

Picopat
Arkadaşlar sistemim Intel HD Graphics / 8 GB RAM / anakart H55 / işlemci Intel(R) Core i5 CPU M560 @ 2.67GHz, 2667 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemcim var. VRAM 64 MB sizce The Forest kaldırır mı?

1. Intel HD Graphics kaç?

2. Kaldırması zor, kaldırsa bile performans açısından iyi değerler yakalayabileceğini sanmıyorum.

Arkadaşlar sistemim Intel HD Graphics / 8 GB RAM / anakart H55 / işlemci Intel(R) Core i5 CPU M560 @ 2.67GHz, 2667 MHz, 2 çekirdek, 4 mantıksal işlemcim var. VRAM 64 MB sizce The Forest kaldırır mı?

Pentium G3320 4 GB RAM her şey düşükte en düşük cözünürlük +35 veriyordu bu sistemle oynarsınız bir ihtimal düşük ayarlar 40 FPS falan belki onu da alamazsınız benimkinin sürümü düşüktü

1. Intel HD Graphics kaç?

2. kaldırması zor, kaldırsa bile performans açısından iyi değerler yakalayabileceğini sanmıyorum.

Teşekkürler.

Ana menüyü göremeyebilirsiniz.

Intel HD grapiks yazıyor kaç olduğunu bilmiyorum.

Pentium G3320 4 GB RAM her şey düşükte en düşük cözünürlük +35 veriyordu bu sistemle oynarsınız bir ihtimal düşük ayarlar 40 FPS falan belki onu da alamazsınız benimkinin sürümü düşüktü.

Hmm şu an Steam da indirimde sizce alayım mı?

İlk nesil HD Graphics ben söyleyeyim işlemci de ilk nesil mobil İ5, 20-30 FPS arasını her şeyi en düşüne çekerseniz belki görebilirsiniz pek garanti vermiyorum. Eğer satın alacaksanız almadan bir korsan kopyayla deneyin derim çünkü Forest düşük sistem isteyen bir oyun esasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı