Intel HM 65/77 BIOS güncelleme nasıl yapılır?

İşlemcinin 800 mhz olması bir tane bilgisayarcıya gönderdim anakart bozulmuştu şeref yoksunu adam voltaj vermemiş bende mecbur thorttle stop kullanıyorum bu konu için yeni bir konu açıcam

Belliki merdiven altı üretilmiş bir anakart. Zaten masaüstü anakartı ve mobil bir işlemci takılıyor. Üzgünüm bu anakartın BIOS'unu bulamazsınız.

Merhaba, bu sorun için bende çok araştırdım bir şey bulamadım. Son olarak "Shenzhen ITZR Technology Co., Ltd" websitesini buldum ve mail atarak destek talep ettim. CPU overclock yapmak istiyorum ve bu BIOS ile mümkün durmuyor. Çok fazla anlamadığım için destek olabilir misin?

Anakartının tam modelini yazar mısın?

Teşekkür ederim vaktini ayırdığın için

Görünüşe göre bu firmanın hiçbir anakartının BIOS güncellemesi bulunmamakta. Bende bir tane email attım dönüş yaparlarsa haber veririm. Bu arada bu anakart ile OC yapabileceğini zannetmiyorum. Böyle merdivenaltı üretilmiş ne olduğu belirsiz anakartları Türkiye'de satanlara Allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…