Intel HM 65/77 BIOS güncelleme nasıl yapılır?

Görünüşe göre bu firmanın hiçbir anakartının BIOS güncellemesi bulunmamakta. Bende bir tane email attım dönüş yaparlarsa haber veririm. Bu arada bu anakart ile OC yapabileceğini zannetmiyorum. Böyle merdivenaltı üretilmiş ne olduğu belirsiz anakartları Türkiye'de satanlara Allah bildiği gibi yapsın.
Amin hocam. OC için işlemciye fazla yüklenmek istemiyorum. i7 2640M 2.8 Ghz mevcut 3.0-3.1 aşırtmayı düşünüyordum. Teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

HM65MCL2 Benimde... Konuyu açan arkadaş ile aynı durumdan müzdaripiz.
benimkide aynı olursa çok memnun olurum çok saolun açık bir şekilde anlatirmisiniz
Güncelleme yapabildiyseniz haber verirmisiniz bu arada overclock için konu açarsanız yardımcı olabilirim

benimkide aynı olursa çok memnun olurum çok saolun açık bir şekilde anlatirmisiniz
Güncelleme yapabildiyseniz haber verirmisiniz bu arada overclock için konu açarsanız yardımcı olabilirim
Çin menşei li bir firmaya mail atmıştım ama dönen olmadı hocam. Sanırım bir yolu yok...

Çin menşei li bir firmaya mail atmıştım ama dönen olmadı hocam. Sanırım bir yolu yok...
Ve sistem hantallamaya devam neyse ekonomi normale dönünce yeni sistem alırız artık napalım CPU OC için konu açtıysanız haber verirmisiniz yardımcı olayım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı