Dostum onun anakartı h55 benimki hm55Mehaba, aşağıdaki konuya bir bakın, fikir olur.
Intel H55 uyumlu ekran kartı önerisi
Yakın zamanda bilgisayarımın ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum. Aklımda ASUS Geforce GTX 1050 vardı fakat anakartım uyumlu değilmiş. Anakartım Intel H55. Bu anakartla uyumlu bir ekran kartı öneriniz veya GTX 1050 ile uyumlu bir anakart öneriniz var mı? Ortalama 800 TL Civarında olursa...www.technopat.net
Pardon dikkatimden kaçmış.Dostum onun anakartı h55 benimki hm55
Yardımcı olduğun için çok saol ama hala net bi cevap veren çıkmadıPardon dikkatimden kaçmış.
Intel HM55 anakartım var, arkadaşlar RX570 almayı düşünüyorum acaba uyumlu olur mu? Bir yardımcı olsanız bu konuda bayağı cahilim![]()
Siteye girip baktım ama ingilizce seviyem düşük olduğu için pek fazla anlıyamadım acaba uyumlu gösterdiği linki bana atabilir misiniz?Pc-Specs'e göre uyumlu. Ben de uyumludur diye düşünmüştüm. Bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.
Siteye girip baktım ama ingilizce seviyem düşük olduğu için pek fazla anlıyamadım acaba uyumlu gösterdiği linki bana atabilir misiniz?
Çok teşekkürler saolunBu adresten bakabilirsiniz. Motherboard olarak seçip, aşağıdaki listede önce marka, sonra model olarak uyumlu olanları görebilirsiniz. 8GB sürümü için de HM55 uyumu gözüküyor.
Çok teşekkürler saolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.