Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet arkadaşlar sistemim aşağıda:
Az önce bir O.C. deneyimim oldu ve hüsranla sonuçlandı. 200 olan FSB değerini 225'e getirdim, işlemci hızı 3.37'ye çıktı. Ben de bu kadar yeterli deyip kaydedip çıktım. Monitöre güç gelmeden bilgisayarım 3 kere resetlendi ve normalce açıldı. CPU-Z'den bakınca değer hala 3.0 gözüküyordu. PES 13 oynarken kasmalar olabiliyor. Bugün ATITool indirip değerlerle oynadım, PES 13 ayarlarından bazılarını kapattım, biraz daha akıcı ama yine de donuyor. Sizce ne yapmalıyım?
- İşlemci:İntel Pentium HT 531 3.0GHZ
- Anakart:Gigabyte GA_G31M ES2L
- RAM:OEM 1GB 533MHZ DDR2
- E.Kartı:Sapphire Radeon GDDR2 512MB X1600 Pro
- HDD:80GB İde (marka bilmiyorum)
- PSU:EVEREST EPS-4900B 300W Güç kaynağı
- Kasa:Super Power markalı dandik kasa
- İşletim sistemi:Windows XP 32-bit with SP3
- Monitör:LG FLATRON ez T730SH Tüplü monitör (1024x768 çözünürlükte kullanıyorum)
Az önce bir O.C. deneyimim oldu ve hüsranla sonuçlandı. 200 olan FSB değerini 225'e getirdim, işlemci hızı 3.37'ye çıktı. Ben de bu kadar yeterli deyip kaydedip çıktım. Monitöre güç gelmeden bilgisayarım 3 kere resetlendi ve normalce açıldı. CPU-Z'den bakınca değer hala 3.0 gözüküyordu. PES 13 oynarken kasmalar olabiliyor. Bugün ATITool indirip değerlerle oynadım, PES 13 ayarlarından bazılarını kapattım, biraz daha akıcı ama yine de donuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: