Sürprizbozan RDR 2 sonlarından hangisi seçilmeli?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Draflouf

Decapat
Daha fazla  
Oyunun sonuna yaklaştım arkadaşlar. Spoiler vermeden sizce iyi son mu daha iyi ( nasıl itibar kasarım ) yoksa kötü son mu daha iyi? Söyleyebilir misiniz?

Oyunun sonuna yaklaştım arkadaşlar. Spoiler vermeden sizce iyi son mu daha iyi ( nasıl itibar kasarım ) yoksa kötü son mu daha iyi? Söyleyebilir misiniz?
Beklentinize ve karakterinize bağlı. İkiside ayrı bir etki bırakıyor ama genellikle insanlar "iyi sonu" seviyorlar.

Kasmak ise kolay: Oyun size fırsat veriyor ama açık dünyada gördüğünüz insanlara selam vererek veya balık tutup, geri salarak rahatlıkla kasabilirsiniz. Şahsen Saint Denis'te bi 10-20 dakika koşarak selam verin derim. Komple dolmuş olur.

Beklentinize ve karakterinize bağlı. İkiside ayrı bir etki bırakıyor ama genellikle insanlar "iyi sonu" seviyorlar.

Kasmak ise kolay: Oyun size fırsat veriyor ama açık dünyada gördüğünüz insanlara selam vererek veya balık tutup, geri salarak rahatlıkla kasabilirsiniz. Şahsen Saint Denis'te bi 10-20 dakika koşarak selam verin derim. Komple dolmuş olur.
Aynen, en iyi kasma taktiği Saint Denis.

Beklentinize ve karakterinize bağlı. İkisi de ayrı bir etki bırakıyor ama genellikle insanlar "iyi sonu" seviyorlar.

Kasmak ise kolay: Oyun size fırsat veriyor ama açık dünyada gördüğünüz insanlara selam vererek veya balık tutup, geri salarak rahatlıkla kasabilirsiniz. Şahsen saint Denis'te bir 10-20 dakika koşarak selam verin derim. Komple dolmuş olur.

Son hangi görevde acaba ikisini de denemek istiyorum ama tercihim iyi son olacak gibj.

Son görevde zaten size birkaç seçenek soruluyor ve bunlar onurunuzu bayağı etkiliyor.
Örnek olarak söylüyorum John marston uçurumda kalmış, onu kurtar veya bırak gibi bir seçenek. Bunlar bari %20-25 kadar etkiliyor, eğer ki onurunuzun çok düşük değilse son görevde yükseliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son hangi görevde acaba ikisini de denemek istiyorum ama tercihim iyi son olacak gibj.
Son göreve geldiğinde son olduğunu anlayacaksın zaten. Pek bir şey söylemeye gerek yok. Oyun o hissi çok iyi veriyor. Ve son göreve
gitmeden önce çok güzel bir atlı sinematik giriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı