Intel i3 10100F sistem toplama

H510i alacağına P360A'yı al çok daha mantıklı. Sırf ismi NZXT diye şu kasayı övüyorlar, cidden anlamıyorum. Marka satıyor.

Doğrudur kasa markalarını fazla bilmiyorum öneri üzerine yola çıkmıştım sistemi topladım tek eksiğim kasa kaldı onu da ayarlarsam kurulumunu yapacağım inşallah.

Ek olarak ben de bir tavsiye vereyim.

AirHawk Duo, her ne kadar bu bütçenin ürünü gibi gözükmese de, zamanında 5700XT ve 4.3 GHz 2700X'i soğuk tutmayı başardığım bir kasadır.

H510i alacağına P360A'yı al çok daha mantıklı. Sırf ismi NZXT diye şu kasayı övüyorlar, cidden anlamıyorum. Marka satıyor.
NZXT'nin birçok kasasını kullandım, tecrübe edindiğime göre yorum yaptım hocam. Sırf marka diye ürün önermek olur mu? Deneyimlemediğim ürünleri neden önereyim bir başkasına?

AirHawk Duo, her ne kadar bu bütçenin ürünü gibi gözükmese de, zamanında 5700XT ve 4.3 GHz 2700X'i soğuk tutmayı başardığım bir kasadır.
Bi' zahmet soğutsun. Zaten bu kasanın olayı bu. Malzeme kalitesinin giriş seviyesi olması, fanlarının 6 pin kontrolcüye bağlı olması ve bunu sadece reset tuşundan kontrol edebiliyor olman -ARGB anakart sahibiysen sorun yok- gibi kötü özellikleri de var. P360A daha mantıklı şahsen.

NZXT'nin birçok kasasını kullandım, tecrübe edindiğime göre yorum yaptım hocam. Sırf marka diye ürün önermek olur mu? Deneyimlemediğim ürünleri neden önereyim bir başkasına?
Bireysel olarak size yaptığım bir yorum değil, genelleme yaptım.

Airhawk Duo, her ne kadar bu bütçenin ürünü gibi gözükmese de, zamanında 5700XT ve 4.3 GHz 2700X'i soğuk tutmayı başardığım bir kasadır.

Hocam bu kasada soğutma performansı nasıl?

Teşekkürler, benim hatam NZXT peki hocam?
Hava alma kısımları biraz eksik, lakin çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.
@BerkayZ87 hocamın attığı Phanteks modeli özellikle bu konuda NZXT'den çok daha iyi. Aynı şekilde AirHawk'da öyle. Kullanılacak sisteme bağlı biraz da.

Şöyle yapalım olmazsa ben kullanacağım sistemi yazayım size ona göre bir seçim yapalım ileriye dönük ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum.

MSI B460M Pro vhd.
Intel i3 10100F.
XPG Gammix D30 2x8GB 3200 MHz.
GT 1030.
Corsair 650W 80+ Bronze.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı