İntel İ3 4160 ve Gtx 750 Ti

alicangüney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önce bir konu açtım ama tam aydınlanamadım. Yeni sistem belirlerdim ve sanırım bunu alıcağım. Eğer Recep Baltaş'ın onayınıda alırsam tamamdır demektir. Hadi hayırlısı olsun diyelim.
Adsız.png

İki hafta önce i3-4170 ve MSI GTX 750 ti aldım. Eski sistemden sonra şurup gibi geldi.İşlemci ve ekran kartı kombinasyonu çok iyi. Şimdiye dek GTA 5, Bf3, Cs:Go , Far cry 4 ve Crysis 3 oynadım. Bunların arasında sadece crysis ultrada sıkıntı çıkardı. Diğer tüm oyunları ultrada 30 fps üstü oynayabildim. İşlemci ve ekran kartını öneririm.Bu arada ben 4160 stokta olmadığı için 4170 aldım. Yoksa ikisi arasında elle tutulur bir fark yok.

@alicangüney Hocam yazdığınız sistemle benim sistemim arasında sadece güç kaynağı farkı var, oda stokta olmadığı için vermediler. :) Yani aynı sistemi bende kullanıyorum. Ancak benim monitörüm 1360 x 768 . Bu yüzden benim için hiç sıkıntı çıkarmıyor. Eğer 1080p bir monütörünüz varsa ultra ayarlarda değilde high ayarlarda oynarsanız o ekran kartı işinizi rahatça halledebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı