İntel i3 4160 ve MSİ GTX 750 Tİ tabanlı sistem

alicangüney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben böyle bir sistem belirledim sanırım bu yaz içinde alacağım. Ama son defa sizlerin görüşünü almak istiyorum. Belirlediğim sistemde ramin 4 gb olmasının sebebi şimdilik MMORPG oyunlarda takılacağım eğer GTA 5 gibi oyunlar alırsam aynı ramden takviye ederim. (Arkadaşlar buraya gelipte yok ekran kartını GTX 970, yok işlemciyi i5 al diyecekler gelmesin. Benim param sınırlı çünkü. Onları alacak kadar param olmadığı için zaten böyle parçalar tercih ediyorum. Lütfen tekrar ediyorum böyle diyecekler gelmesin.)

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde online oyunları herkesin ortalama sistem standartına göre yaparlar. Bunu düşünmek zorundadırlar çünkü user diye bir şey var. Oyun kurucuları ne kadar çok oynayanı varsa bu işten daha çok kazanç elde edecekleri için sistem gereksinimi orta seviyede tutarlar. RPG ve FPS tarzı için 1500-2000 arası sistem yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı