Intel i3 550 R7 240 Sistem BF 4 İçin Yeterli mi?

Alicamli

Hectopat
Yer
Aydın Nazilli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar herkese. Arkadaşlar benim sistemim şöyle R7 240 ekran kartı, Intel i3 550 işlemci, DDR3 1333 MHz 2 GB RAM. Sizlere 3 sorum var:
  1. Battlefield 4 güzel mi tavsiye eder misiniz?
  2. Bende 2 GB RAM var bunun yanına aynı değerlerde 4 GB ekleyebilir miyim? Sağlıklı çalışır mı yada 2 GB eklesem yeter mi?
  3. Ekran kartımın testlerine baktım sağlıklı çalışıyor oyunda, fakat işlemcim sıkıntı gibi. Bu işlemciyle oyunda sorun yaşar mıyım? Kullanan, oynayan veya kesin bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar fakat R7 240'ın testlerine baktım orta ayarlarda 1280 x 1024 çözünürlükte gayet rahat bir şekilde oynanıyor.
Ram konusunda sanırım 2 GB ram'e olmaz çalıştırmaz demişsiniz fakat ben ram alıcam. Sizce 2 mi alayım 2 + 2 = 4 gb ram olsunmu yetermi? Yoksa 4 gb ram alayım 2 + 4 = 6 gb rammi olsun?
İşlemci olarak Youtube'dan testlerine baktım adamlar İ3 550 ile oynuyorlar.
Siz cidden eminmisiniz oynatamayacagına bu bilgisayarın?

Ram takviyesi yaptıktan sonra en düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte akıcı bi oyun deneyimi yaşayabilirsin, denemekten zararlı çıkmazsın. Ama ram konusunda 2 gb alma sakın. 4 gb al ki, ileride sistem değiştirdiğin zamanda iş görsün. Ve tabi 1333 alma, 1600 mhz al.. sendeki 1333 olduğundan yeni alacağın da 1333 de çalışacaktır ama dediğim gibi ileride de iş görür ve fiyat farkı YOK..

bütçen kısıtlıysa;
150 tl civarına 2.el i5 650-750 falan bulabilirsin
300tl civarına 2.el gtx 650-750 falan bulabilirsin.

Battlefield 4 biraz eski bir oyun olmasına rağmen hala işlemci ve ekran kartlarını zorluyan bir oyun bence. Singleplayer'de çok fark etmiyor ama multi oynanacaksa çok yoruyor bilgisayarı GT 840M'in masaüstü ekran kartlarında karşılığı nedir bilmem ama high ayarlarda zor oynuyorum 1366x768 çözünürlükte çoğunlukla medium tabii bunda 64 kişilik serverlarda oynuyoruz buda etkili 6 GB RAM olmasına rağmen. Ama R7 240 en düşük ayarlarda oynatır. RAM ve işlemci sorun çıkartırmı bilemeyiz bunun en iyi çözümü senin deneyip görmen olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı