L leuisaxa Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli Kingston HyperX Fury 3D Ekran kartı Radeon RX470 Anakart Asus H110m-d İşlemci Intel i3-6098p Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası almaya başladım. Birçok internet sitesini inceledim ve çözüm bulamadım ve minidump dosyamı paylaşmaya karar verdim. Minidump dosyam: Microsoft OneDrive 1drv.ms
Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası almaya başladım. Birçok internet sitesini inceledim ve çözüm bulamadım ve minidump dosyamı paylaşmaya karar verdim. Minidump dosyam: Microsoft OneDrive 1drv.ms
Çözüm KojiroHyuga04 2 Şubat 2023 Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar.
Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.760 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 2 Şubat 2023 #2 Merhaba. Klasör boş görünüyor. Kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS L leuisaxa Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Klasör boş görünüyor. Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol sağladım. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Merhaba. Klasör boş görünüyor. Kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Kontrol sağladım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.760 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 2 Şubat 2023 #4 Merhaba yeniden. Disk arızası var, çok net şekilde. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of 0x%x. I/O hatasından dolayı işlem sekteye uğramış. ahcache.sys hatası da alınmış. Bu dosya da durup dururken çökmez. Diskle alakalı bir şey olduğuna işaret. Sizden HD Tune indirip "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı istiyorum. Sistemdeki her disk için yapmalısınız. Test sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşın. CrystalDiskInfo ile de disklerin SMART verilerini paylaşın. Artı 0 Eksi
Merhaba yeniden. Disk arızası var, çok net şekilde. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of 0x%x. I/O hatasından dolayı işlem sekteye uğramış. ahcache.sys hatası da alınmış. Bu dosya da durup dururken çökmez. Diskle alakalı bir şey olduğuna işaret. Sizden HD Tune indirip "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı istiyorum. Sistemdeki her disk için yapmalısınız. Test sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşın. CrystalDiskInfo ile de disklerin SMART verilerini paylaşın.
KS KS L leuisaxa Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 KojiroHyuga04 dedi: Merhaba yeniden. Disk arızası var, çok net şekilde. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of 0x%x. I/O hatasından dolayı işlem sekteye uğramış. ahcache.sys hatası da alınmış. Bu dosya da durup dururken çökmez. Diskle alakalı bir şey olduğuna işaret. Sizden HD Tune indirip "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı istiyorum. Sistemdeki her disk için yapmalısınız. Test sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşın. CrystalDiskInfo ile de disklerin SMART verilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Merhaba yeniden. Disk arızası var, çok net şekilde. The required data was not placed into memory because of an I/O error status of 0x%x. I/O hatasından dolayı işlem sekteye uğramış. ahcache.sys hatası da alınmış. Bu dosya da durup dururken çökmez. Diskle alakalı bir şey olduğuna işaret. Sizden HD Tune indirip "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapmanızı istiyorum. Sistemdeki her disk için yapmalısınız. Test sonuçlarının ekran görüntülerini paylaşın. CrystalDiskInfo ile de disklerin SMART verilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla...
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.760 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 2 Şubat 2023 #6 Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar. Artı 0 Eksi Çözüm
Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar.
KS KS L leuisaxa Femtopat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 KojiroHyuga04 dedi: Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için iyi günler geçirmeniz dileği ile. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ben daha ölmedim Technopat hala buradayım Her neyse. Tespit doğru çıktı. Bütün suçlunun HDD olduğunu ortaya çıkardık. Önemli verileriniz varsa hemen yedekleyin ve diski sistemden çıkarın. Uzun vadede kullanımı verileriniz önemliyse sizin için zarar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımınız için iyi günler geçirmeniz dileği ile.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.760 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 2 Şubat 2023 #8 Konuyu da çözüldü olarak raporlarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi