Intel i3 6100 GTX 960 Sistem Uyumu

volkanvktr

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel i3 6100
  • MSI GTX 960
  • MSI Bazooka LGA 1151
  • 8 GB RAM DDR4 GSkill RipjawsV
  • Zalman Z3 Plus
  • SSD
  • 1 TB WD Blue HDD 7200 RPM 3.5"
Sistem uyumlu mu? Ekran kartı kasaya sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın kasaya kesinlikle sığar. Aynı kasayı bende kullanıyorum, ekran kartım gtx 970 olmasına rağmen sığıyor fakat yinede kasa nedense bana küçük geliyor :) Sistemin ise bana uyumlu geldi :)

Uyumlu bence de fakat bir 470 çıktı 750 tl nova da şuan testleri çıksın izle 6100 dar boğaz yapmaz ise seni daha çok memnun edecek bir kart olacağını düşünüyorum.

Ben Amd almanı önermiyorum. Şuan kullandığım cpu malesef Amd ve birdaha eve asla amd sokmam. Kesinlikle çok ısınıyor, ve fan sesi çok tahatsız edici fakat şuan bildiğim kadarıyla Rx 470 testleri yok. Benim sana tavsiyem Gtx 960'dan yana.

Ben Amd almanı önermiyorum. Şuan kullandığım cpu malesef Amd ve birdaha eve asla amd sokmam. Kesinlikle çok ısınıyor, ve fan sesi çok tahatsız edici fakat şuan bildiğim kadarıyla Rx 470 testleri yok. Benim sana tavsiyem Gtx 960'dan yana.
Cpu ile Gpu ne alakası var yani iki farklı parça AMD son iki senedir kartlarında ısınma ve güç tüketimi problemi yaşamıyor AMD özellikle Rx serisi ile gayet iyi işler ortaya çıkardı.
AMD kart kullanıyorum ısınma gibi bir sorunum yok.İşlemcim intel.

Düşük bütçeli sistemlerde h110 anakart tercih edebilirsiniz artan para ile i5 6402p alabilirsiniz. Daha iyi performans alırsınız anakartın performansa etkisi yok. İşlemcinizi yükseltmiş olursunuz

Bu arada kart z3 plus a rahat rahat sığar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı