Intel i3 6100 RX 470 Darboğaz Yapar mı?

Soruyu biraz daha değiştiriyorum i3 6100 RX 480, GTX 1060 ve RX 470 kartlarından hangisine darboğaz yapar çünkü videolarda adamlar takır takır oynuyolardı i3 6100'e bu kartlardan hangilerini alabilirim?

Teşekkür ederim o zaman ben RX 480+FreeSync monitör ile GTX 1060 arasında gideceğim tekrardan teşekkürler.
Ben açıkcası bu konuda RX480 ve Freesync monitör almanı daha mantıklı bulurum. Çünkü oyun oynarken ekrana bakıyorsun ve bence baktığın ekran ve aldığın görüntüde çok önemli düzgün ve net olmalı ki oynadığın oyundan zevk alasın. Bu yüzden Freesync uyumlu bir monitör ve AMD ekran kartını alman daha güzel olacaktır. Ayrıca görüntü yırtılmaları bu sayade en aza inecek daha kaliteli görüntü alacaksın. Gerçi almadan önce her ihtimal olanaklarını sen değerlendirirsin ama benden sana nacizane bir fikir....

Hepsini alabilirsiniz ama bazı oyunlar dört çekirdek istiyor. O oyunlarda daboğaz yapabilir. Genel olarak çoğu oyunu sorunsuz oynarsınız ama.
Recep Bey size de ayrıca beğendiğiniz için teşekkür ederim. Benim 29 beğeni sayım vardı ve küsüratlı olması beni çok ama çok rahatsız ediyordu bu sayade beğeni sayımda küsüratsız oldu vallahi rahatladım:):):)

Dosya Ekleri

• sonunda.PNG
    sonunda.PNG
    11 KB · Görüntüleme: 267
Ben açıkcası bu konuda RX480 ve Freesync monitör almanı daha mantıklı bulurum. Çünkü oyun oynarken ekrana bakıyorsun ve bence baktığın ekran ve aldığın görüntüde çok önemli düzgün ve net olmalı ki oynadığın oyundan zevk alasın. Bu yüzden Freesync uyumlu bir monitör ve AMD ekran kartını alman daha güzel olacaktır. Ayrıca görüntü yırtılmaları bu sayade en aza inecek daha kaliteli görüntü alacaksın. Gerçi almadan önce her ihtimal olanaklarını sen değerlendirirsin ama benden sana nacizane bir fikir....

Recep Bey size de ayrıca beğendiğiniz için teşekkür ederim. Benim 29 beğeni sayım vardı ve küsüratlı olması beni çok ama çok rahatsız ediyordu bu sayade beğeni sayımda küsüratsız oldu vallahi rahatladım:):):)

Açıkcası daha önce FreeSync monitör ile hiç oynamadım ama herkes baya övüyor dürüstçe söylemek gerekirse de biraz Nvidia tutkusu var bende bakalım düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı