Intel i3 6100 ve RX 480 Tabanlı Sistem Toplama

alicangüney

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2015
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Daha önce bir konu açmıştım ama o sistemde RX 480 varlığından bile haberim yoktu :) Şimdi yeni bir sistem belirledim. Param hazır. Ben bilgisayarı İngiltere'de dizeceğim. Sizce bu sistem olmuş mu? (Arkadaşlar benim idarelik 720p bir monitörüm var. Sizce bunu kullansam herhangi bir sorun oluşur mu? Sizce RX 480 9. aya kadar çıkar mı? Arkadaşlar henüz RX 480 çıkmadığı için temsili olarak GTX 960 koydum, aynı fiyat diyor bir çok yabancı site. Teşekkürler.)
SİSTEM.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o SSD çok yavaş, önermem. RX 480'i zorlanacağı grafik ayarlarına getirince İ3 6100'ın daha az darboğaz yapacağını düşünüyorum.

HD monitör kullanırsanız işlemci darboğazı daha fazla olur. SSD'yi çıkarıp İ5 6400 almanızı tavsiye ederim.
 
G3258 işlemci titan x ile dar boğaz olmazken 6. nesil i3 işlemci ile rx480 dar boğaz olmaz. SSD ve RAM tercihlerini gözden geçirmen de fayda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@burakk91 Hocam her konuya bu mantıkla yaklaşmamak lazım. O testte ayarları biraz kısmaları lazımdı ki asıl darboğazı görelim. Darboğazın nasıl oluştuğunu ve ne olduğuna biraz göz at bence.
 
Dostum dar boğazın nasıl olduğunu biliyorum ama sende şu mantıkla bak rx480 titan x gücünde bir kart değil ve i3 6100'de g3258' den daha güçlü bir işlemci.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı