Intel i3 vs AMD Ryzen 3 1200

Çoklu çekirdek daha performanslı olmaz. Şuan için tekil çekirdek daha performanslıdır. İleride çoklu çekirdek daha performanslı olacak. Bunu bilmiyorsan senin suçun. Konu açsan İntel önerirdik.

Gerçekten yazdıklarımdan anlayıp bunu mu yazdın.
Çoklu çekirdek şuan bile nasıl performanslı hale gelir anlatayım.
Ryzeni biraz öveyim; oynadığım oyunda vasat bir halde olsa bile.
Ben çoklu çekirdek performansını kullanıyorum. Nasıl mı ?
Yükü sadece 1 çekirdeğe değil tüm çekirdeklere proğramlar sayesinde bölebiliyorum. Çoklu pencere kısmında bu işime yarıyor sadece.

Gerçekten yazdıklarımdan anlayıp bunu mu yazdın.
Çoklu çekirdek şuan bile nasıl performanslı hale gelir anlatayım.
Ryzeni biraz öveyim; oynadığım oyunda vasat bir halde olsa bile.
Ben çoklu çekirdek performansını kullanıyorum. Nasıl mı ?
Yükü sadece 1 çekirdeğe değil tüm çekirdeklere proğramlar sayesinde bölebiliyorum. Çoklu pencere kısmında bu işime yarıyor sadece.
Tamam İntel al sen. Bakarsın 100-200 artar FPS.

X serisinde stok fan gelmiyor demişsiniz. Bir şey bilmiyorsunuz galiba. 4 çekirdek, 4 izlek vs 2 çekirdek 4 izlek mi Render konusunda kapışacak?
En çok bütçeyi ekran kartına ayırdığına göre render değil oyun oynamak istiyor. Buna göre ise i3 7100, R3 1200'den iyidir. Videoyu izlemeden yorum yaptığınıza göre siz bir şey bilmiyorsunuz galiba.

Elimde Ryzen 3 1200 var hiç olmadığım kadar memnunum. Tabi overclockla tam performansını alabiliyorsunuz. Nasıl oluyorda i3 7100'le kıyaslıyorsunuz anlamıyorum.
Ağzına sağlık ne güzel demişsin.
Yukarıda video vermişim değil mi aç izle bu kadar zor mu?

Artık FX serisindeki gibi rezalet bir tek çekirdek performansı yok ancak hala Intel gerisinde bir AMD var tek çekirdekte. R3 1200 ise I3 7100'den hem oyun hem de saf performans açısından daha iyi bir işlemci. Özellikle yeni nesil oyunlarda. Alt seviye işlemcilerdeki FPS farkları ise iki firma arasında üst seviye işlemcilerine oranla daha az.
Oyun performansında iyiyse aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu R3 1200 savunucuları hangi kaynaktan bilgi alıp burada konuşuyorlar anlamıyorum.

Knight Online optimizasyon bakımından rezalet, iğrenç bir oyun. İşlemcinin sadece tek çekirdeğini kullanıyor. 2017 yılında çıkan işlemciyi 2004 yılından kalma optimizasyonla test edip sonuca varmak yapılabilecek en büyük hatalardan biridir. Intel veya 7. nesil almak için özel bir sebebiniz yoksa R3 1200 çok daha mantıklı bir karardır.

Elimde Ryzen 3 1200 var diyorum i3'ün performansını biliyorum diyorum adam hala video diyor. Şuan canım şu randomu atmak istedi ''ADTGJETAJURTNOARWTQKWRTMQWT''.
Peki ben sana mı inanayım objektif testlere mi? Attığın randoma bakarsak sonuçları sallıyor olabilirsin.
Bir daha baktım ve i3 8100 ile R3 1200 karşılaştırmasında da R3 tavsiyesini beğendiğini gördüm, diyecek söz yok. Bu arada i3 performansını nereden biliyorsun onu da söyle de en azından ciddiye alayım.

Attığım randoma test mi yaptın kardeşim.:D Sonuçları sallıyor olsaydım emin ol Ryzen 3 aldığım için en ufak bir pişmanlığım olurdu. Tek bir video atmışsın ve objektiflikten bahsediyorsun. Peki dostum al o zaman objektiflik:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izlerken bir an içimden ''abisi 8100'ü çağırın'' dedim.:neo:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı