Amd ile ne ilgisi var, çözemedim de?2666MHz olmalı. AMD almadığınız için bir sorun olmayacaktır. Intel'de MHz'lere pek takılmaya gerek yok. 2666MHz'de kullanabilirsiniz.
Amd ile ne ilgisi var, çözemedim de?2666MHz olmalı. AMD almadığınız için bir sorun olmayacaktır. Intel'de MHz'lere pek takılmaya gerek yok. 2666MHz'de kullanabilirsiniz.
@Tithisa
AMD işlemciler 3000MHz ve üstü RAM'lerle güzel performans sağlıyor diye biliyorum. Intel'de 2666MHz işinizi görecektir.
Tamamdır, yazdıklarınız için teşekkür ederim.Intel 10 serisindede frekans önemli, siz neyden bahsedersiniz? Gidin 2666MHz vs AMD benchmarklarına bakın bir de 3200MHz olanına.
6/12 neyine yetmiyo acaba napıyon çekirdekleri çitliyon mu10400F yetersiz bir işlemci. R5 3600 OC ile 10 yıl bile götürür. Rampage monitör olmamış bu arada. Ayrıca o kasa zaten ısınma sorunlu olan işlemciyi 100 derece yaptırır.
H ilk seviye a orta seviye b orta üstBu arada B serisi bir anakartla A serisi anakartın ne farkı olur Intel'de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.