Intel i5 11400F RTX 3060 için anakart önerisi

Ben Ferrari attım siz Tofaş, öyle söyleyeyim.

Z590-A Pro'yu alın geçin, ileride işlemci yükseltirken de rahat edersiniz. Satması da zor olmayacaktır.
yükseltme konusunda haklısınız ama bir diğer tercihim ise ürünleri elimden geldiği kadar f/p tutmaya çalışıyorum o yüzden alternatif değerlendirmek istiyorum.
ASRock B560M Pro4 eğer 1400 TL civarına denk getirirsen çok iyi anakarttır. Ama 1650TL civarınada alınır.
Bu markanın ürünlerini sitelerde gördüm ama markanın kalitesi hakkında pek bir bilgim olmadığı için bir tık uzak duruyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Oyun performanslarından memnun musunuz? Fps değerleri vs gibi

yükseltme konusunda haklısınız ama bir diğer tercihim ise ürünleri elimden geldiği kadar f/p tutmaya çalışıyorum o yüzden alternatif değerlendirmek istiyorum.

Bu markanın ürünlerini sitelerde gördüm ama markanın kalitesi hakkında pek bir bilgim olmadığı için bir tık uzak duruyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Ben kullanmaktayım sağlam ürün, tavsiye ediyorum.

Yükseltme konusunda haklısınız ama bir diğer tercihim ise ürünleri elimden geldiği kadar F/P tutmaya çalışıyorum o yüzden alternatif değerlendirmek istiyorum.

Oyun performanslarından memnun musunuz? FPS değerleri vs gibi.

Ben kullanmıyorum ama alanlardan görmüşlüğüm var. Hem ekran kartı yuvası bol hem Wi-Fi Bluetooth var içerisinde (pro4/ac modelinde) gayet iyi marka ve model.

Yükseltme konusunda haklısınız ama bir diğer tercihim ise ürünleri elimden geldiği kadar F/P tutmaya çalışıyorum o yüzden alternatif değerlendirmek istiyorum.

Z590-A Pro F/P şu an, eğer 10-11. nesilden devam edecekseniz Z590-A Pro alın. 11400F sizin için geçici bir işlemci ise B560M Pro4 alabilirsiniz Teknobiyotik'ten. Zaten o fiyata başka B560 anakart yok pek.

Oyun performanslarından memnun musunuz? FPS değerleri vs gibi.

Oyun performanslarından memnunum ama Palit'in ekran kartının performansı nasıldır bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı