Alıcı Intel i5 12400F veya 13400F

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Hayır
Intel i5 12400F, 13400F veya diğer LGA1700 soket uyumlu işlemci alınacak.

Sıfır fiyatına yakın fiyatlarla ilgilenmiyorum, teşekkürler.
Hocam aldınız mı işlemciyi? Benim aldığım 13400F ile ilgili plan iptal oldu, isterseniz aldığım fiyata size verebilirim (5500) hâlâ lazımsa.

Almadım keyfi olduğu için. Ürünün durumu nedir?
Tray olarak satıyorum işlemciyi, 5500'e aldım bu fiyata elden çıkarayım diyorum. Yanında lazımsa tek kullanımlık macun da gönderebilirim.

Aslında durum şöyle; bu işlemciyi ve RTX 3080 ekran kartını kullanarak bir sistem toplayacaktım ancak anakart ile işlemci bir türlü birlikte çalışmadı, ben de bu sebeple aldığım fiyata satayım dedim. İşlemciyi test ederek almıştım ancak herhangi bir sorun yaşarsanız iade alırım, beni tanıyorsunuz zaten az çok :)

Tray olarak satıyorum işlemciyi, 5500'e aldım bu fiyata elden çıkarayım diyorum. Yanında lazımsa tek kullanımlık macun da gönderebilirim.

Aslında durum şöyle; bu işlemciyi ve RTX 3080 ekran kartını kullanarak bir sistem toplayacaktım ancak anakart ile işlemci bir türlü birlikte çalışmadı, ben de bu sebeple aldığım fiyata satayım dedim. İşlemciyi test ederek almıştım ancak herhangi bir sorun yaşarsanız iade alırım, beni tanıyorsunuz zaten az çok :)
Sağolasın hocam bilgiler için. Garantisi vs yok sanırım. Çok yakın hatta aynı fiyatlarda 14400f bulunabildiği için fiyat bir tık yüksek gibi geldi. Beni biraz aşıyor. Teşekkür ederim yazdığın için. 🙏🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı