Arkadaşlar GTX 1660S ekran kartım ile oynadığım oyunlarda Ryzen'den verim alamamaya başladığımdan işlemcide değişikliğe gittim ve Intel i5 13400 almaya karar verdim lakin yanına alacağım anakart ve soğutucuda kararsızım. Soğutucu için kabul edilebilir en düşük pencereden almak istiyorum ileride ekran kartı değiştirirsem onu da yükseltmem gerekeceğini düşündüğümden. Anakart için ise ileriye dönük iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Anakart için Max 2.500 soğutucu için 750 verebilirim.
Gigabyte B660M DS3H DDR4 Intel B660 5333 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Gigabyte B660M DS3H DDR4 Intel B660 5333 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Arkadaşlar GTX 1660S ekran kartım ile oynadığım oyunlarda Ryzen'den verim alamamaya başladığımdan işlemcide değişikliğe gittim ve Intel i5 13400 almaya karar verdim lakin yanına alacağım anakart ve soğutucuda kararsızım. Soğutucu için kabul edilebilir en düşük pencereden almak istiyorum ileride ekran kartı değiştirirsem onu da yükseltmem gerekeceğini düşündüğümden. Anakart için ise ileriye dönük iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Sice buradaki işlemcinin TROY fanı beni en azından upgrade edene kadar götürür mü? İşlemci ve anakartı değiştikten sonra RTX 4070 falan düşünüyorum da ilerisi için. O zamana kadar götürürse soğutucu için ekstra masraftan kaçıp anakarta yüklenebilirim çünkü.
13400 ile F arasında 500 TL civarı fiyat farkı var. Sizin zaten dahili grafik kartı ile işiniz yok ekran kartınız var. Kalan 500 TL anakarta yatırılabilir.
En ucuz Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.