Kafamı karıştıran şey şu bugün Gaming gen TR mağazasına gittim ve bana Intel işlemci ile AMD ekran kartı sıkıntı çıkarabilir dedi FPS düşürebilir dedi kafam karıştı fiyat olarak bütçemi korumak için AMD'ye yöneldim ancak bana Intel işlemciye NVIDIA kart olur dedi rica ederim yardım edin.
Lütfen öneri atın hazır sistem düşünüyorum tek tek toplamak istemiyorum islemciyide Intel istiyorum bence piyasadaki en iyi sistem bu sanırım fiyat olarak
Lütfen öneri atın hazır sistem düşünüyorum tek tek toplamak istemiyorum islemciyide Intel istiyorum bence piyasadaki en iyi sistem bu sanırım fiyat olarak
İyi olmanın yanında bile geçmiyor. Bence belli bir bütçeden sonra am5'e geçilmeli diye düşünüyorum. Anakart giriş seviyesi, Ram'ler ddr4 ve biraz markalı toplayacağım diye sistem geride kalıyor. https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.2 Asus yerine bu ekran kartını alsan 7k kazançlısın. 7k ile anakart ve ram geliştirebilirsin. Ssd bildiğim kadarıyla iyi, kasayı belirtmemişsin. Oyun için r5 7500f en iyi tercih olacaktır şu anda.