Intel i5 13400F sistem nasıl?

• Konuyu başlatan Naom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 547

Naom

Centipat
Daha fazla  
Almak istediğim sistem şöyle.

İşlemci: Intel i5 13400F 4.6GHz 20 MB 10 çekirdek.

Anakart: ASUS Prime H610M-E D4-CSM 3200MHz DDR4.

Ekran kartı: ASUS Radeon TUF Gaming RX 7700 XT 12 GB OC GDDR6 192bit.

RAM: 8x2 XPG 3200MHz DDR4.

SSD: WD Green 1TB 3300 MB okuma, 2500 MB yazma.

Kasa: 650W Bronze Gaming kasa.

Kafamı karıştıran şey şu bugün Gaming gen TR mağazasına gittim ve bana Intel işlemci ile AMD ekran kartı sıkıntı çıkarabilir dedi FPS düşürebilir dedi kafam karıştı fiyat olarak bütçemi korumak için AMD'ye yöneldim ancak bana Intel işlemciye NVIDIA kart olur dedi rica ederim yardım edin.

Hiçbir sıkıntı olmaz rahatlıkla takabilirsiniz.

Bütçem 32k aslında soruyu moderatörler değiştirmiş sanırım asıl sormak istediğim soru Intel işlemciye AMD ekran kartı olurmu sıkıntı yaşar mıyım yazdığım sistem özelliklerini yorumlayın.

Hiçbir sıkıntı olmaz rahatlıkla takabilirsiniz.
Sistemdeki işlemci ve ekran kartını özellikle yeni nesil seçmeye çalıştım uyumluysa teşekkür ederim

Bütçem 32k aslında soruyu moderatörler değiştirmiş sanırım asıl sormak istediğim soru Intel işlemciye AMD ekran kartı olurmu sıkıntı yaşar mıyım yazdığım sistem özelliklerini yorumlayın.
Sistem fiyatına göre çöp olacağını hissettiğim için sordum. Bu bütçeye daha güzel sistem toplanıyor.

Sistem fiyatına göre çöp olacağını hissettiğim için sordum. Bu bütçeye daha güzel sistem toplanıyor.
Lütfen öneri atın hazır sistem düşünüyorum tek tek toplamak istemiyorum islemciyide Intel istiyorum bence piyasadaki en iyi sistem bu sanırım fiyat olarak

Lütfen öneri atın hazır sistem düşünüyorum tek tek toplamak istemiyorum islemciyide Intel istiyorum bence piyasadaki en iyi sistem bu sanırım fiyat olarak
İyi olmanın yanında bile geçmiyor. Bence belli bir bütçeden sonra am5'e geçilmeli diye düşünüyorum. Anakart giriş seviyesi, Ram'ler ddr4 ve biraz markalı toplayacağım diye sistem geride kalıyor. https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.2 Asus yerine bu ekran kartını alsan 7k kazançlısın. 7k ile anakart ve ram geliştirebilirsin. Ssd bildiğim kadarıyla iyi, kasayı belirtmemişsin. Oyun için r5 7500f en iyi tercih olacaktır şu anda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı