PC Intel i5 14400F Z790M-RTX 5070- 1TB M.2 SSD 32 GB DDR5 hazır sistem 45.799TL

Daha fazla  
16'da yeteli olur bence bu fiyata.
Evet idarelik kullanılabilir fakat o zamanda sistem fiyat avantajını biraz kaybediyor. Tek tek toplamayla benzer fiyata geliyor totalde.

Toplamak istemeyen için alınabilir, özellikle anakart iyi olmuş bu fiyata. İlerde K serisi bir işlemciye de geçiş kolay olmuş olur. Ben şahsen sistemle gelen Crucial RAM'leri satmaya çalışır, Viper Venom alırdım. Satılana kadar Cruciallarla idare edilir.

SSD olarak Verbatim VI7000G alabilirsiniz 500TL farkla. S70G Blade ile aynı kontrolcüye sahip ve Micron DRAM'e sahip. Exceria G3'e nazaran daha iyi olur, ama okadar da ahım şahım değil.

SSD olarak Verbatim VI7000G alabilirsiniz 500TL farkla. S70G Blade ile aynı kontrolcüye sahip ve Micron DRAM'e sahip. Exceria G3'e nazaran daha iyi olur, ama okadar da ahım şahım değil.
Innogrit IG5236 "Rainier" kontrolcüsü biraz sorunlu denebilir hocam. Redditte şu tarz yorumlar mevcuttu. Kronik veri kayıpları, anlık bozulma gibi sorunlar.
Yine de DRAM bulundurması büyük bir artı tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı