RTX 5070 Ti ekran kartlı hangi Game Garaj Slayer modeli alınmalı?

Yer
İstanbul/Silivri
Daha fazla  
Bu klasmanda en uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar bunlar. Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Önceliğim 92.000 TL ve 104.000 TL olanlardan birisi.

Bu klasmanda en uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlar bunlar. Tavsiyelerinizi rica ediyorum. Önceliğim 92.000 TL ve 104.000 TL olanlardan birisi.

Hocam tamamen bütçe ve ihtiyaç meselesi. Bütçeniz el veriyor performansta istiyorsanız mutlak 3D kodlu işlemcilere yöneliniz.

R9T'ler ısınma problemleriyle gündeme geldi. Slayer5'ler direkt Msi Vector kasa ve soğutma kapasitesi daha iyi diye biliyorum. Pilli kullanımda da Slayer5 öne geçecektir.

R9T'ler ısınma problemleriyle gündeme geldi. Slayer5'ler direkt MSI Vector kasa ve soğutma kapasitesi daha iyi diye biliyorum. Pilli kullanımda da Slayer5 öne geçecektir.

Pil konusunda haklısınız lakin çevremde 3 kişiye R9T serisinden aldırdım hiçbiri stant kullanmıyor yine de sıcaklıklar makul seviyelerde hocam.

Pil konusunda haklısınız lakin çevremde 3 kişiye R9T serisinden aldırdım hiçbiri stant kullanmıyor yine de sıcaklıklar makul seviyelerde hocam.
Doğrudur, sonuçta laptopa forumlarda okuduğum kadar ve incelemeleri izlediğim kadar hakimim. Isınma problemi yoksa 9955HX/9955HX3D kağıt üstünde 275HX'den daha iyi bir işlemci. Bu durumda seçim tamamen kullanıcının kullanım senaryosuna bağlı.

Doğrudur, sonuçta laptopa forumlarda okuduğum kadar ve incelemeleri izlediğim kadar hakimim. Isınma problemi yoksa 9955HX/9955HX3D kağıt üstünde 275HX'den daha iyi bir işlemci. Bu durumda seçim tamamen kullanıcının kullanım senaryosuna bağlı.

3D kodlularda BIOS'tan bir ayarla pil ömrü de arttırılıyor. Bütçe çıkarsa kesinlikle 3D kodlu daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı