Herkese iyi günler, bilgisayarımı yeni parçalarla güncellemek istiyorum da tavsiyelerinizi, görüşlerinizi almak istedim. "Şu şununla uyumlu değil, onu alma bunu al" vs... önerileriniz olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden Değiştirilecek Parçalar;
Ek olarak; Cooler Master Seidon hakkında ne düşünüyorsunuz? Sızdırma vb. durumlarla karşılaşmaktan korkuyorum, gereken önlemi almışlardır ama yine de toplu olarak üretiliyor 1 ay sonra parçası gevşeyip sızdırırsa tüm sistemi mahveder diye korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler yalnız renderla uğraştığım için yeni bir işlemci gerekiyor artık bu pek yardımcı olmuyor bana. Keşke bir tek işlemciyi değiştirerek olay çözülse ama işlemci değişince anakart-ram-soğutucu bunlar da mecburen gerekti...
Teşekkürler yalnız renderla uğraştığım için yeni bir işlemci gerekiyor artık bu pek yardımcı olmuyor bana. Keşke bir tek işlemciyi değiştirerek olay çözülse ama işlemci değişince anakart-ram-soğutucu bunlar da mecburen gerekti...
Teşekkürler anakartımı Asus'tan başka marka almayı düşünmüyorum, önerdiğiniz soğutucu çok güzel ancak şu an bütçe için çok sıkıntılı olacak. İyice araştırıp bir daha düşüneceğim.