Hiç güzel performans veremez bu sistem ekran kartı çok pasif. İşlemci ise eski nesil işlemci en azından; VATAN COMPUTER - INTEL - Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB . Bu olsaymış daha iyi olurmuş neyse toplamışsın artık bize düşen hayırlı olsun demek kalıyor.
Sen ne saçmalıyorsun? Sen hala yorum yapıyor musun bide utanmadan. Daha evvelki konulara yaptığın abuk subuk yorumlar yetmedi, bide bu konuyu batır. Arkadaş oyun oynuyorum diyor. Sen işlemci öneriyorsun. Zaten hali hazırda sahip olduğu işlemci orta seviye. Bir çok ekran kartını %100 performansta çalıştırır. Yani arkadaşa lazım olan ekran kartı.
Hiç güzel performans veremez bu sistem ekran kartı çok pasif. İşlemci ise eski nesil işlemci en azından; VATAN COMPUTER - INTEL - Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB . Bu olsaymış daha iyi olurmuş neyse toplamışsın artık bize düşen hayırlı olsun demek kalıyor.
Ne kadarda kolay söylüyorsunuz bunu toplasan iyi olurdu diye. Kafanıza göre yorum yapıyorsunuz 3330 ile 3820 arasında ne kadar fiyat farkı var hiç bakmadın galiba bolca boş konuşuyorsun.
İşlemcin idare eder çok kötü değil hatta kötü değil, ama oyun oynamak istiyor isen ekran kartında hata yapmışsın hocam. Ben kendim 3220 kullanıyorum 6850 ile 7870 XT ile de kullandım en ufak bir problem çıkarmadı hiç bir zaman. İçin rahat olsun.