İntel i5 3330 sistem nasıl ?

Hiç güzel performans veremez bu sistem ekran kartı çok pasif. İşlemci ise eski nesil işlemci en azından; VATAN COMPUTER - INTEL - Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB . Bu olsaymış daha iyi olurmuş neyse toplamışsın artık bize düşen hayırlı olsun demek kalıyor.
Sen ne saçmalıyorsun? Sen hala yorum yapıyor musun bide utanmadan. Daha evvelki konulara yaptığın abuk subuk yorumlar yetmedi, bide bu konuyu batır. Arkadaş oyun oynuyorum diyor. Sen işlemci öneriyorsun. Zaten hali hazırda sahip olduğu işlemci orta seviye. Bir çok ekran kartını %100 performansta çalıştırır. Yani arkadaşa lazım olan ekran kartı.

- - - Güncellendi - - -

Bence gtx 650 ti boost almalı. Hem daha ucuz hem daha performanslı bir kart. Ek olarak Nvidia bir kart olduğu için physx desteği mevcut.
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

Hiç güzel performans veremez bu sistem ekran kartı çok pasif. İşlemci ise eski nesil işlemci en azından; VATAN COMPUTER - INTEL - Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB . Bu olsaymış daha iyi olurmuş neyse toplamışsın artık bize düşen hayırlı olsun demek kalıyor.

Ne kadarda kolay söylüyorsunuz bunu toplasan iyi olurdu diye. Kafanıza göre yorum yapıyorsunuz 3330 ile 3820 arasında ne kadar fiyat farkı var hiç bakmadın galiba bolca boş konuşuyorsun.

- - - Güncellendi - - -

Ben bir sistem topladım özellikleri;

• İntel i5 3330 3.0 ghz
  • 4gb kingston 1600 mhz ddr3
  • Asus gt640 2gb ekran kartı

Bu sistem nasıl ?

İşlemcin idare eder çok kötü değil hatta kötü değil, ama oyun oynamak istiyor isen ekran kartında hata yapmışsın hocam. Ben kendim 3220 kullanıyorum 6850 ile 7870 XT ile de kullandım en ufak bir problem çıkarmadı hiç bir zaman. İçin rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı