Intel i5 3330 Sisteme 12 bin TL'ye ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
max 12.000

kasatura2626

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 10 senelik çok eski bir PC'ye sahibim sizden isteğim şu an da ekran kartımı değiştirmek ilk baş, işlemcim iyiyse kalsın bari ondan parasını düşeyim diye düşünüyorum. Anakartım da iyiyse yeni anakart da almayayım. Bana şu an fiyat performans ekran kartı önerin. Anakartımda o ekran kartı ile uyumlu mu onu da yazıverin çok anlamıyorum. Uyumluysa anakarta para ödemek istemiyorum. İşlemcimi de bayağı yetersiz ise yine fiyat performans işlemcisi önerebilirsiniz.
Anakart ASUS H61M-E PCI-Express 3.0. (8.0GT/s)
İşlemci Intel i5 3330 3.0 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbogaz yapacaktir Kasayı komple satmanı öneririm bu kadar bütçen varken üstüne kasayida ekleyip güzel bir şey toplayabilirsin.

Bu işlemci GTX 1050 Ti besler mi şüpheliyim 12 bin TL'lik kartı hiç desteklemez baştan sistem toplamak en mantıklısı.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama 2 tane fiyat performans sistem atacağım işinizi görürler sanırım.

3060 Ti olan sistemin anakartı biraz düşük kalıyor ama iş görür ve kasayı DeepCool olan kasa yapın 800 TL farkla RX 6600 olan sistemden iyi performans alabilirsiniz sanırım.

Bu işlemci GTX 1050 Ti besler mi şüpheliyim 12 bin TL'lik kartı hiç desteklemez baştan sistem toplamak en mantıklısı.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama 2 tane fiyat performans sistem atacağım işinizi görürler sanırım.

3060 Ti olan sistemin anakartı biraz düşük kalıyor ama iş görür ve kasayı DeepCool olan kasa yapın 800 TL farkla RX 6600 olan sistemden iyi performans alabilirsiniz sanırım.
teşekkür ederim.Yani iyi bir ekran kartı için iyi bir işlemci mi almam lazım?Anakartım besler mi alacağım ekran kartı ve işlemciyi ? yani şuan işlemci ekran kartı alsam yeterli olur mu?ben kasamda hangi donanım kalsada fiyatı düşürürüm diye düşünüyorum.Ekran kartını kesin alıcam.Öyleyse işlemci de lazım dediğine göre.Anakartın değişmesi lazım mı?

teşekkür ederim.Yani iyi bir ekran kartı için iyi bir işlemci mi almam lazım?Anakartım besler mi alacağım ekran kartı ve işlemciyi ? yani şuan işlemci ekran kartı alsam yeterli olur mu?ben kasamda hangi donanım kalsada fiyatı düşürürüm diye düşünüyorum.Ekran kartını kesin alıcam.Öyleyse işlemci de lazım dediğine göre.Anakartın değişmesi lazım mı?
İşlemci değiştiğin zaman genelde Anakart da değiştirmen gerekir. Daha sonrasında güç olarak besleyebilecek bir PSU da gerekebilir. Maliyetli olabilir. Üstüne biraz koyup arkadaşın attığı hazır kasalara göz atabilirsin.

Evet işlemci değişince anakartın da değişmesi gerekir üst nesillere geçersen

Teşekkür ederim. Yani iyi bir ekran kartı için iyi bir işlemci mi almam lazım? Anakartım besler mi alacağım ekran kartı ve işlemciyi? Yani şu an işlemci ekran kartı alsam yeterli olur mu? Ben kasamda hangi donanım kalsada fiyatı düşürürüm diye düşünüyorum. Ekran kartını kesin alacağım. Öyleyse işlemci de lazım dediğine göre. Anakartın değişmesi lazım mı?

İşlemci değişir ise anakart RAM de değişir hatta güç tüketimi artarsa güç kaynağı da değişir dolaylı olarak baştan sistem toplamanız en iyisi genel bir bütçeniz var mı? Yoksa parça parça almak zorunda mısınız taksit olayına girmeyi düşünüyor musunuz?

İşlemci değişir ise anakart RAM de değişir hatta güç tüketimi artarsa güç kaynağı da değişir dolaylı olarak baştan sistem toplamanız en iyisi genel bir bütçeniz var mı? Yoksa parça parça almak zorunda mısınız taksit olayına girmeyi düşünüyor musunuz?

Taksitle alacağım. Yani demek ki yeni 0'dan PC mi toplamam lazım? Öyleyse ekran kartı biraz iyi bir PC atar mısınız? İşlemci bildiğim kadarıyla o kadar önemli değil

Taksitle alacağım. Yani demek ki yeni 0'dan PC mi toplamam lazım? Öyleyse ekran kartı biraz iyi bir PC atar mısınız? İşlemci bildiğim kadarıyla o kadar önemli değil.

Hayır tabii ki işlemci de önemli bütçeniz ne kadar şu zamanda hazır sistem almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı