Intel i5 3340 Asus P8H77-V LE AMD HD 6870 Mavericks Kurulumu

Umit485

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. 2 gün önce Technopat videolarını izleyerek hackintosha merak sardım. Fakat sistemimi hiç düşünmeden işe giriştim. Birkaç sorun çekmeme rağmen Dual sistem yaptım. Usb'ye yazdım SSD'mi ikiye böldüm tüm programları 2.usb'ye attım vs. Biosumu ayarladım kurulumu yaptım. Tabi bunları yaparken ekran kartımı çıkartmamıştım. Yinede hiçbir sorun olmadı AMD'yi görerek işlemleri yapabildim. Sadece kurulumda takıldım ama onuda bu anakartın ünlü sorunu dart=0 koduyla aştım. Sistemim kurulu şuanda bu yazıyı Mavericks'den yazıyorum. Kurulumdan sonra boot'u sisteme taşıdım. Geriye en civcivli bölümüm driver'lar kaldı. Etherneti kurdum. Fakat ses kartını ve ekran kartını bir türlü kuramadım. Kurabilenler varmı diye baktım. Yabancı forumlarda olduğunu gördüm birçok kext kurup sildim fakat olmadı. VoodoooHDA sanırım böyle bir kext ile şuan aşırı cızırtılı bir şekilde ses almaktayım oda çok kısık ses ile. Ekranım 1920x1080p fakat ben 1280x1024 almaktayım. Sizce bu ses ve ekran kartı sürüclerini nasıl kurabilirim ? Eğer bunları yaparsam sevinçten deliririm heralde. Bundan sonra hep mac kullanırım. :))))

İşlemcideki onboard ekran kartı ise HD2500 (Sanırım desteklenmiyormuş)
Realtek ALC887 Onboard Ses Kartı
AMD HD 6870 Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı