Intel i5 3470 ile uyumlu anakart

Mustafa Ka.

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sadece depoda kullanılmak üzere bir bilgisayar toplamam gerekli, işlemci olarak i5-3470 Seçtim fakat bununla hangi anakart uyumlu çalışır bulamadım. Bir de diğer konularda gördüğüm kadarıyla bu işlemciye DDR3 RAM alıyorlar ben DDR4 taksam sıkıntı yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sadece depoda kullanılmak üzere bir bilgisayar toplamam gerekli, işlemci olarak i5-3470 Seçtim fakat bununla hangi anakart uyumlu çalışır bulamadım. Bir de diğer konularda gördüğüm kadarıyla bu işlemciye DDR3 RAM alıyorlar ben DDR4 taksam sıkıntı yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler.
1155 pin anakart alabilirsiniz maalesef ddr4 ram kullanamazsınız bu işlemciyle

Sıfırdan sistem toplamayacak mısınız? O işlemciler pahalı günümüzde.
İşlemci şuadan 500 ₺ internette 3. seri bi işlemci 10. nesil veya 9. Nesil almıyorum

H61M-K uyumlu olur. DDR3 anakarta DDR4 RAM takamazsınız, DDR3 RAM kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
1155 pin anakart alabilirsiniz maalesef ddr4 ram kullanamazsınız bu işlemciyle
Peki bu çok fazla fark yaratırmı sadece uzak masaüstü ve opera chrome tarzı web tarayıcılar kullanılacak

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı