İntel i5 3570k mı AMD FX8350 mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En azından FX 6100 veya FX8150 alsam hayli hayli yeter bence ? Anakartıda değiştireceğim HD 7950 DirectII TOP ekran kartından daha iyi bir kart önerirmisiniz artan parayla şimdi hesaplayıp güncelleyeceğim yorumu.

Eğer;

İşlemci bu olursa: VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm

Anakartta bu olursa: VATAN COMPUTER - ASUS - M5A99X EVO R2.0 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

Ortalama 92 TL kara geçiyorum fakat anakartı şu şekilde seçersek

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

157 TL kara geçiyorum.

Bu fiyatlara göre 92 TL ekleyerek yada 157 TL ekleyerek alabileceğim daha güçlü bir ekran kartı varmıdır meçhul

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak ikisi de hemen hemen aynı performansta gibi, ayrıntılı karşılaştırmaya buradan ulaşabilirsin: AnandTech - Bench - CPU

Benim beklentim işlemcinin yapacağı her şeyi yapması beni yarı yolda bırakmaması, kasma sorunu yapmaması, hızlı olması hızlı derken programlar arası geçiş. Yani her şey kısaca oyunlardan masaüstüne hızlı dönmesi gibi.

İntel'in İ5 işlemcileri AMD'nin bütün işlemcilerinden üstündür. İşlemcinin az ısınıp yada iyi hız aşırtma istiyorsan INTEL tek çözüm. 3570K al rahat et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…