Intel I5 4460 çok ısınıyor

Görkem Tire

Megapat
Katılım
9 Haziran 2014
Mesajlar
138
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İslemciyi yeni aldım. Stok fanı taktım. Ama 10 dakika da 70 derece 1 saatte 100 dereceye çıktı. Soğutucuyu çıkardım taktım fayda etmedi. Yeni soğutu alacağım. Sizce sorun nedir? En fazla 70 TL'lik bir işlemci fanı tavsiye eder misiniz?
 
Hocam termal macun sürdünüz mü? Fanı muhtemelen yanlış takıyorsunuz. Kasada egzoz fan bulunuyor mu? Kasanın konumu nasıl yani hava alabilecek ve aldığı havayı atabilecek şekilde mi?

Zalman CNPS3X almanı öneririm.
 
Hocam termal macun sürdünüz mü? Fanı muhtemelen yanlış takıyorsunuz. Kasada egzoz fan bulunuyor mu? Kasanın konumu nasıl yani hava alabilecek ve aldığı havayı atabilecek şekilde mi?
Hava alabilece sekilde. Kablolari bilerek onunu kapatmasın diye yana doğru konumladım. Tekrardan macun surdüm. Fanı taktım. Yandaki kapama yerlerini sıkıca kapadım. Fan hicbir sekilde hareket etmiyor. Oynatmaya çalıstım olmadı. Kasa ise yerde dolabın icinde duruyor. Kapak açik ve kasanın yani da açik.
 
O ürün piyasada yok gozukuyor. Xigmatek apache 3 nasildir?
 
O ürün stok fanla aynıdır neredeyse. Bence almışken iyi bir soğutucu al. Xigmatek TYR SD962'ye bakabilirsin.
Tamam. Umarim bizim bilgisayarcıda vardir. Acikcasi stok fanimdaki sorunun nedenini hala cozemedim. Sizce ne olabilir. The Divisiom alacaktim parası buna gidecek.

Ben taktım. Bir 10 dakika oyun oynadıktan sonra 110 dereceye çıktı. Şok oldum. O yuzden hemen foruma bir sorayım dedim. Anormal bir durum çunku. Fan sıkıca bağlı. Macunu iyi dagıttim. Ama sorun var.

Fan hareket ediyor. Çalışıyor. Ama sıcaklık yüksek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…