Intel i5 4460 ve GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

melihbozer

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Önümüzdeki hafta yeni bir sistem toplayacağım. Aşağıdaki gibi bir sistem düşündüm. Sizin de düşüncelerinizi görmek istiyorum. 5-6 ay sonra bir tane daha GTX960 alıp SLI yapsam nasıl olur?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız333.png
Bence bu sistem en iyisi ve ideali. Ssd eklememişsin listeden onu çıkarıp 500gb yerine 1tb hdd alabilirsin. Gt 960 seçmişsin ama R9 280x performansını gözardı etme derim.

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bütçe sınırım 2500TL olduğu için GTX970 alamam. Sistemi de 1-2 hafta içinde almak zorundayım. SSD'yi elime para geçince daha sonra alacağım. Bir de DX12 gelince SLI'yi tam destekleyecek diye duydum. Doğru mu?

Kasa abartılmış bence. VS450 bile o sisteme çok rahat yeter. Kasayı Z3 ve VS450 alarak tasarruf yapabilirsiniz. Ordan gelen paraya da kasaya 2 adet fan alırsınız. Daha serin kasa olur.
İleride SLI yapmayı düşünüyorum da bu PSU yeterli olur mu?

Anakartı H81M-PLUS kalmadığı için H81-PLUS almışsınız galiba.

H81-PLUS da ön panel USB 3.0 soketi yok.
H81-PLUS yerine kasayı biraz daha düşürüp daha iyi bir kart almanızı öneririm kasa biraz fazla gibi.

Anakartı H81M-PLUS kalmadığı için H81-PLUS almışsınız galiba.

H81-PLUS da ön panel USB 3.0 soketi yok.
H81-PLUS yerine kasayı biraz daha düşürüp daha iyi bir kart almanızı öneririm kasa biraz fazla gibi.
Peki, kasayı Zalman Z3 yapsam ileride de SLI yapacağımı da düşünürsek kaç Watt'lık PSU gerekir?

Peki, kasayı Zalman Z3 yapsam ileride de SLI yapacağımı da düşünürsek kaç Watt'lık PSU gerekir?
Bende yakın zamanda bir sistem toplayacağım ve zalman z3 plus kullanıcam.
Z3 PLUS da tepede 2x önde 2x arkada 1x olmak üzere fan sistemi var kasanın malzeme kalitesi ve kullanılabilirliği çok iyi.

Bununla beraber İ5 4460 işlemci ve R9 280 OC ekran kartı kullanacağım.
Dolayısıyla güç kaynağı kaliteli ve yüksek performans gerekiyor.
Bende;
Corsair Builde VS Serisi 80PLUS 550W Güç Kaynağı kullanmayı planlıyorum.

Bende yakın zamanda bir sistem toplayacağım ve zalman z3 plus kullanıcam.
Z3 PLUS da tepede 2x önde 2x arkada 1x olmak üzere fan sistemi var kasanın malzeme kalitesi ve kullanılabilirliği çok iyi.

Bununla beraber İ5 4460 işlemci ve R9 280 OC ekran kartı kullanacağım.
Dolayısıyla güç kaynağı kaliteli ve yüksek performans gerekiyor.
Bende;
Corsair Builde VS Serisi 80PLUS 550W Güç Kaynağı kullanmayı planlıyorum.
Ben SLI yapsam 500W yeterli olur mu?

Bu sistem daha iyi bence. Hem anakart hem işlemci daha güncel.

TOPLAM : 2.054,72 TL
KDV (%18) : 369,85
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.424,56 TL
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı