yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben sistemimi yeni topladım. Ekran kartım Zotac GTX970, 8 gb RAM, i5 4460 işlemci. Ama GTA V kasılıyor ve takılıyor. Ne yapmam gerek? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben sistemimi yeni topladım. Ekran kartım Zotac GTX970, 8 gb RAM, i5 4460 işlemci. Ama GTA V kasılıyor ve takılıyor. Ne yapmam gerek? Yardım ederseniz sevinirim.
M. Oğuz GÖK Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #41 yahyaxx dedi: Başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.) Artı 0 Eksi
yahyaxx dedi: Başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.)
KS KS yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #42 M. Oğuz GÖK dedi: O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.) Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkürler. M. Oğuz GÖK dedi: O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.) Genişletmek için tıkla... Sizde de mi böyle? Dosya Ekleri bandicam 2015-06-14 18-30-34-188.jpg 63,2 KB · Görüntüleme: 542 Artı 0 Eksi
M. Oğuz GÖK dedi: O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.) Genişletmek için tıkla... Peki. Teşekkürler. M. Oğuz GÖK dedi: O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.) Genişletmek için tıkla... Sizde de mi böyle?
M. Oğuz GÖK Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #43 Bakmam lazim, şimdi bakiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #44 M. Oğuz GÖK dedi: Bakmam lazim, şimdi bakiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
M. Oğuz GÖK Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #45 Bende böyle gözüküyor. Birde 'Error Scan' yapar mısınız? Tüm karelerin yeşil olması lazım eğer bir sorun yoksa. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015 Artı 0 Eksi
Bende böyle gözüküyor. Birde 'Error Scan' yapar mısınız? Tüm karelerin yeşil olması lazım eğer bir sorun yoksa.
EnesArmagan@ Hectopat Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #46 yahyaxx dedi: Ekran kartı 60 derecede. Islemcinin sicakligina nasil bakacagimi bilmiyorum. Bir de mesela bilgisayarı yarım saat kapattım sonra açtım bi 5dk kasmadan oynadım sonra gene kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programı ile internetten aratıp yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
yahyaxx dedi: Ekran kartı 60 derecede. Islemcinin sicakligina nasil bakacagimi bilmiyorum. Bir de mesela bilgisayarı yarım saat kapattım sonra açtım bi 5dk kasmadan oynadım sonra gene kasmaya başladı. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programı ile internetten aratıp yükleyebilirsiniz.
KS KS yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #47 M. Oğuz GÖK dedi: Bende böyle gözüküyor. Birde 'Error Scan' yapar mısınız? Tüm karelerin yeşil olması lazım eğer bir sorun yoksa. Genişletmek için tıkla... Böyle. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2015 Artı 0 Eksi
M. Oğuz GÖK dedi: Bende böyle gözüküyor. Birde 'Error Scan' yapar mısınız? Tüm karelerin yeşil olması lazım eğer bir sorun yoksa. Genişletmek için tıkla... Böyle.
Doğukan Öztürk Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #48 @yahyaxx Kardeş o kasaya 3 fanlı ekran kartı sığarmı önerirmisin ? Artı 0 Eksi
KS KS yahyaxx Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #49 Doğukan Öztürk dedi: @yahyaxx Kardeş o kasaya 3 fanlı ekran kartı sığarmı önerirmisin ? Genişletmek için tıkla... 80 plus olanindan mi olmayanindan mi? Artı 0 Eksi
Doğukan Öztürk dedi: @yahyaxx Kardeş o kasaya 3 fanlı ekran kartı sığarmı önerirmisin ? Genişletmek için tıkla... 80 plus olanindan mi olmayanindan mi?
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #50 HDD'den kaynaklı değilde senin makineye virüs bulaşmış olabilir. BIOS güncelle. Temiz bir format at.(Komple C-D-E) Windows 8.1.3 kur. En güncel sürücüleri yükle. Yine düzelmezse SSD satın alarak, oyunu SSD'ye kurmayı deneyebilirsin. Hala düşük performans alıyorsan ekran kartını iade et yada servise yolla. Artı 0 Eksi
HDD'den kaynaklı değilde senin makineye virüs bulaşmış olabilir. BIOS güncelle. Temiz bir format at.(Komple C-D-E) Windows 8.1.3 kur. En güncel sürücüleri yükle. Yine düzelmezse SSD satın alarak, oyunu SSD'ye kurmayı deneyebilirsin. Hala düşük performans alıyorsan ekran kartını iade et yada servise yolla.