O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.)Başka çözümü yok mu?
Peki. Teşekkürler.O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.)
Sizde de mi böyle?O konuda başka çözüm bulamadık. Yine de HDD Tune ile kontrol edin. (Program adını yanlış yazmış olabilirim, hatırlayamadim.)
Tamam.Bakmam lazim, şimdi bakiyorum.
MSI Afterburner programı ile internetten aratıp yükleyebilirsiniz.Ekran kartı 60 derecede. Islemcinin sicakligina nasil bakacagimi bilmiyorum.
Bir de mesela bilgisayarı yarım saat kapattım sonra açtım bi 5dk kasmadan oynadım sonra gene kasmaya başladı.
Böyle.Bende böyle gözüküyor. Birde 'Error Scan' yapar mısınız? Tüm karelerin yeşil olması lazım eğer bir sorun yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.