Abi virüs bulaşması çok zor değil mi? Bilgisayarı cuma günü topladım ve cumartesi kullanmaya başladım nasıl hiçbir şey yapmadan virüs bulaşabilir?HDD'den kaynaklı değilde senin makineye virüs bulaşmış olabilir.
Yine düzelmezse SSD satın alarak, oyunu SSD'ye kurmayı deneyebilirsin.
- BIOS güncelle.
- Temiz bir format at.(Komple C-D-E)
- Windows 8.1.3 kur.
- En güncel sürücüleri yükle.
Hala düşük performans alıyorsan ekran kartını iade et yada servise yolla.
En iyisi ekran kartını değiştirim ben. Tavsiyelerin için sağ ol.Yeni topladıysan bence sorun ekran kartında. Ekran kartını iade edip daha düzgün bir marka alabilirsin. Yada sorunun HDD'den kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için elinde varsa farklı bir HDD ile test edebilirsin. Yada SSD satın alabilirsin.
1 Ay sonra bu ekran kartını iade edip msı gtx 970 alıcağım.Eğer yazılımsal bir sorunun yoksa donanımsal sorunun var demektir. Ekran kartını değiştirmeni önerebilirim şimdilik.
İmkanım olsa su an gider iade ederim ama maalesef yok. Zaten orda çalışan adamı tanıyorum bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.1 ay bekleme.. Ürünleri iade edebilme süren 1 ay zaten. Geri almayabilirler. En kısa sürede değiştirmeye çalış.
Sorununuz ekran kartından olup olmadığını tam eminseniz değiştirin. Emin değilseniz ekran kartını başka bilgisayarda deneyin.İmkanım olsa su an gider iade ederim ama maalesef yok. Zaten orda çalışan adamı tanıyorum bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.
Gereken her şeyi yaptım ama hala düzelmedi. Zaten zotac almak istememiştim ama mecburen almıştım. Aklımda soru işaretleri vardı ve haklıymışım. Ondan değiştirecem.Sorununuz ekran kartından olup olmadığını tam eminseniz değiştirin.Emin değilseniz ekran kartını başka bilgisayarda deneyin.
Bence önce başka bilgisayarda deneyin.Gereken her şeyi yaptım ama hala düzelmedi. Zaten zotac almak istememiştim ama mecburen almıştım. Aklımda soru işaretleri vardı ve haklıymışım. Ondan değiştirecem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.