İntel i5 4460 ve Msi GTX750 tabanlı sistem tavsiyesi

38strong

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bir zamanda yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.

İntel i5 4460

Msi H81M-P33

Msi GTX750 TwinFrozr Gaming

Gskill (2x4) 8GB 1600 MHZ RAM

HDD olarak elimde 500 GB 7200 Rpm var

Xıgmatek 80 plus bronz sertifika 500 w power supply

Everest Rampage 72 Gaming kasa

Sistem bu beyler tereddütte kaldığım konu anakart. Bu anakart ucuz bir anakart yeni sizce bu anakart işimi görürmü benimde bütçem olmadığından aslında AMD sistem toplamıstım vazgeçtim.
Anakarttan para kısarak işlemciye yatırım yaptım ve İntel de karar kıldım. Acaba sistem sizce nasıl ? Anakart konusunda 20-30 lira daha ekleme şansım var.

Ona göre sistemi değerlendirip görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Anakart iyidir.İşini görür.
AMD ucuz değil, anakartı pahalı mesela intel 150 tl AMD 250 TL intel işlemci 390 tl AMD 400 TL ayanı fiyata geliyor.
Everest kasa alma soğutması kalitesi berbat.
İşlemciyi i3 4170 al ekran kartını GTX 960 al sistemi sinerjiden topla daha ucuza gelsin yada bütçe ver ben toplamayım.

Anakart iyidir.İşini görür.
AMD ucuz değil, anakartı pahalı mesela intel 150 tl AMD 250 TL intel işlemci 390 tl AMD 400 TL ayanı fiyata geliyor.
Everest kasa alma soğutması kalitesi berbat.
İşlemciyi i3 4170 al ekran kartını GTX 960 al sistemi sinerjiden topla daha ucuza gelsin yada bütçe ver ben toplamayım.
Bende zaten o yüzden intele yöneldim AMD de anakarta vereceğim parayı intel işlemciye vereyim dedim i3 düşünmüyorum i5 te kararım kesin, Kasa konusunda tasarımını çok beğendim kullanan arkadaşım da var memnun benim için kasada tasarım önemli, ekran kartı konusunda gözüm yükseklerde değil GTX750 isimi 3-5 yıl görecektir.

Bütcem en fazla 1.800 tl dir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı