Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Intel i5 4590 ve GTX970 vs AMD FX X8 8350 ve GTX970
Intel ısınmıyor veya AMD aşırı ısınıyor diye bir şey yok bu arada. Gerekli hava sirkülasyonunu sağlayamazsanız hepsi ısınır marka veya model fark etmez. Ezbere konuşmak yanlış.
Valla bu yaz bende bir sistem toplayacagım. Şu anki bilgisayarım ölü Pentium e5500 işlemci var o kadar eski bir işlemci olmasına rağmen ne bir ısınma sorunu gördüm ne de fan sesi hiç amd kullanmadım, amd kötü diyemem bazı arkadaşlar gibi. Ama intel kullanan biri olarak da hiç sorun yaşamadım. Yanlış birşey dediysem de af ola
Aslına bakarsanız bende işlemci seçme konusununda çok kararsızım çoğunluk intel diyor ama belki bu konudaki bilgisizliğimden ötürü amd bana daha iyi gibi geliyor bu iki işlemciyi karşılaştırınca.
Bana soracak olursan,overclock yapacaksan 8350'yi tavsiye edeceğim.Yanınada Gtx 970 yerine 290x bence çok daha iyi olacaktır ve 50-60 tl kar etmiş olacaksın.