Intel i5 4590 ve MSI GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Enes Gökce

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan bu sistemi toplamayı düşünüyorum, sizce nasıl ? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca @Recep Baltaş ve @Ali Güngör, önerilerinizi bekliyorum.

bilgisayar toplama.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet iyi . İşlemciyi yükseltip , kasadan ordan burdan kısmak yanlış olur . İşlemci oyuna pek etki etmez . Tabii ki i5 serisinden bahsediyorum . PSU 600 watt kalsın . Sisteme 500 watt yeterli olur ama PSU 600 watt olunca , 600 watt çekmicek . Bunu da hatırlatayım .

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Ban yediğim için cevap veremedim kusura bakmayın.

Sistem iyi ancak 600W çok olmuş o sisteme. Bence PSU ve kasayı birleştirin ve artan para ile i5 4690K alın.
İşlemciyi "k" serisi yapmayı düşünmüyorum.

Yahu sistem güzel de gtx 970 koyup Zalman z3 koyanları anlamıyorum. Tabii ki zevk işi ama içinde 4 fanı olmasına rağmen 120 lira olması düşündürüyor.:ıslık:
Dediğiniz gibi tamamen zevk meselesi. Ancak bana göre bu kasa çok iyi ve bütçeme uyuyor. Tabii ki yorumlarınıza da saygı duyarım. :)

image.jpg
image.jpg

Arkadaşlar sizce bu resimdeki sistem mi yoksa konuda paylaştığım sistem mi?

@Recep Baltaş abi sen ne düşünüyorsun sistem hakkında?

Sisteminle aynı performansı alırsın, sadece anakart değişik Gaming 3 overclock destekleyen bir anakart, H97 serisi anakart ise overclock desteklemez. İşlemciniz de overclock desteklemiyor, H97 serisi anakart alırsanız sıkıntı olmaz. Gaming 3 anakart alırsanız ise eğer ilerde overclock destekleyen bir işlemci aldığınızda faydanıza olur ancak İ5 4590 4-5 yıl rahat gider.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı