Intel I5 4670k Tabanlı Sistem

SSD yi kaldır. HDD ye gelirsek şu an senin HDD nin kapasitesi nedir ? İleride 1 tb hdd alırsın kendine şimdilik ssd ve hdd yi kaldır listeden istersen bunlarda sonradan da alınabilecek şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayirli aksamlar, almayi düsündügünüz sistem benim sistemim ile nerede ise ayni. Ancak sizin sisteminiz 4.nesil islemci tabanli oldugu icin daha iyi performans verecektir. Ben sistem kurdugum zaman Gtx 770 ekran karti`ni bir hayli pahaliya almistim. Arkadaslarin tavsiyelerine kulak veriniz. Özel sogutmali bir `` R9 290 `` ile ve gelecek olan güncellemeleride düsünür isek, Gtx 770`e göre oyunlarda daha iyi performans alirsiniz. R9 290 tam bir fiyat, performans ürünüdür.

Ekran kartının fiyatı biraz garip geldi bana. Sanırım bir yanlışlık yaptılar ya da ürünün resmi farklı. İstersen Gigabyte gtx 770 wf 3x al. Teknobiyotikte mevcut ve soğutması gayet iyi. Ve kasa olarakta VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER bunu öneririm.

Ben ekran kartının fiyatında bir sorun oldugunu dusunmuyorum asusunkide zaten hemen hemen bu civarda. Ama bilmiyorum bakacam tam kafamda oturmadı sistem. Ayrıca Endless denilenlerin tümünü dikkate almaya özen gösteriyorum. Şimdilik sistem bu ama amdde almak istiyorum ancak bilmiyorum. Tüm yorumlara bakıyorum tüm önerileride bekliyorum ancak suanda bütcem asılmıs durumda.

Ben ekran kartının fiyatında bir sorun oldugunu dusunmuyorum asusunkide zaten hemen hemen bu civarda. Ama bilmiyorum bakacam tam kafamda oturmadı sistem. Ayrıca Endless denilenlerin tümünü dikkate almaya özen gösteriyorum. Şimdilik sistem bu ama amdde almak istiyorum ancak bilmiyorum. Tüm yorumlara bakıyorum tüm önerileride bekliyorum ancak suanda bütcem asılmıs durumda.

Asus'un gtx 770 modeli hem ucuz hem kaliteli soğutma ve performans sunuyo ona bak derim o zaman.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı