Burak_Dönmez
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldığım sistemi satıyorum. Sistemde ki en eski parça 9 aylıktır. Toplayalı bir seneye geçmedi. Çok temiz kullandım. Isınma sorunu falan olmadı. Her ürünün kutusu, faturası mevcut. Zaten garantileri var alalı çok olmadı. Çok uzun süre var garantileri. Sistemi İstanbul Sefaköy'den elden satacağım. Sistem şu şekilde ;
INTEL i5 4690K işlemci = 7 aylıktır. Soğutucu ile 30 dereceyi geçmedi.
16 GB 4X4 1600 Mhz Gskill RAM = Tam ne kadarlık bilmiyorum ama çok değil.
Gigabyte Z97 HD3 anakart = 9 aylıktır ve temizdir.
Samsung 850 EVO 250 GB SSD = 4 aylıktır ve temizdir. Tarama yapıldı.
Hyper 212 Evo işlemci soğutucu = 2 veya 3 haftalıktır. Çok iyi soğutuyor.
Gigabyte 550 Wat PSU'lu kasa + Samsung DVD okuyucu takılı. = 9 aylıktır, sürekli temizledim.
Arkadaşlar sistem bu şekilde sağlamdır. Bunlardan ek A4 Tech B2100 Gamer Set + Steel Series QCK Mouse PAD + Logitech Z213 2+1 ses sistemini de fiyata dahil ediyorum.
A4 Tech B2100 Gamer Set = Alalı bir ay kadar oldu. Kutu, fatura gibi şeyleri tamdır. Temiz kullandım. İnternet üzerinden aldım.
Steel Series QCK Mouse Pad Medium = Alalı 2 hafta oldu belki de daha az. Gameekstra.com'dan aldım. Kutusu var. Fatura kesmediler zaten.
Logitech Z213 2+1 Ses Sistemi = Bilgisayarı alırken aldım onu da 10 ay civarı oldu fakat bilgisayarı alana kadar kutu da durdu. Yaklaşık 7 veya 8 ay kullandım yani. O da temiz ve sağlamdır. Çok iyi ses veriyor. Onunda kutu, fatura gibi şeyleri hep tamdır.
Bütün ürünlerin fotoğraflarını aşşağıda vereceğim. Arkadaşlar sistemin şu an sıfırı her şey dahil 3.160.000 TL tutuyor. Ben 2.400.000 TL istiyorum. İndirim için düşünebilirim. Uygun fiyata tabiki. İyi satışlar.
Biraz daha fotoğraf atıyorum.
Son fotoğraflar.
Güncel.
Güncel.
Güncel.
INTEL i5 4690K işlemci = 7 aylıktır. Soğutucu ile 30 dereceyi geçmedi.
16 GB 4X4 1600 Mhz Gskill RAM = Tam ne kadarlık bilmiyorum ama çok değil.
Gigabyte Z97 HD3 anakart = 9 aylıktır ve temizdir.
Samsung 850 EVO 250 GB SSD = 4 aylıktır ve temizdir. Tarama yapıldı.
Hyper 212 Evo işlemci soğutucu = 2 veya 3 haftalıktır. Çok iyi soğutuyor.
Gigabyte 550 Wat PSU'lu kasa + Samsung DVD okuyucu takılı. = 9 aylıktır, sürekli temizledim.
Arkadaşlar sistem bu şekilde sağlamdır. Bunlardan ek A4 Tech B2100 Gamer Set + Steel Series QCK Mouse PAD + Logitech Z213 2+1 ses sistemini de fiyata dahil ediyorum.
A4 Tech B2100 Gamer Set = Alalı bir ay kadar oldu. Kutu, fatura gibi şeyleri tamdır. Temiz kullandım. İnternet üzerinden aldım.
Steel Series QCK Mouse Pad Medium = Alalı 2 hafta oldu belki de daha az. Gameekstra.com'dan aldım. Kutusu var. Fatura kesmediler zaten.
Logitech Z213 2+1 Ses Sistemi = Bilgisayarı alırken aldım onu da 10 ay civarı oldu fakat bilgisayarı alana kadar kutu da durdu. Yaklaşık 7 veya 8 ay kullandım yani. O da temiz ve sağlamdır. Çok iyi ses veriyor. Onunda kutu, fatura gibi şeyleri hep tamdır.
Bütün ürünlerin fotoğraflarını aşşağıda vereceğim. Arkadaşlar sistemin şu an sıfırı her şey dahil 3.160.000 TL tutuyor. Ben 2.400.000 TL istiyorum. İndirim için düşünebilirim. Uygun fiyata tabiki. İyi satışlar.
Biraz daha fotoğraf atıyorum.
Son fotoğraflar.
Güncel.
Güncel.
Güncel.