Satılık i5 4690k - 16 GB RAM Sistem

Hocam ürünler şu anda dolar kurundan dolayı bu fiyat çıkıyor. Bence faturayı göstermelisin. fatura tutarına göre indirim yapmalısın. Ayrıca vatan fiyatlarının yüksek olduğunu sosyalde bilmeyen yok. Yani gerçekten satılsın istiyorsan bu fiyat pek makul değil.
Bazı uyanıklar, bunun işini yapmaya başladı. :ROFL:

Ustam doların düşeceği yok. Fatura fiyatı dediler 12 TL fark çıktı yine. Fiyat uygun. İsteyen sıfırını alsın 550 TL daha fazla verip.

Kardeş kasanı beğenmedim. Corsair olsa alacaktım. Buna zaten ben 960 takıp keyfime bakarım ama kasayı beğenmedim.

1 yılda 38 TL değişeceğini sanmıyorum tüm faturaların fotoğrafını atar mısın duruyor dedin. Alacağımdan değil ama burası sahibinden değil. Casper PC'ye süper oyun bilgisayarı yazıp satış yapanlar gibilerin arasına katılabilirsin sahibinden de istiyorsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gavurdağlı27 sırf kasa için bu sistemi beğenmediniz. :D Bence komik bir durum kasanın dış görünüşü ve içindeki güç kaynağı gayet iyi.

emin_29 usta şimdi ben süper oyun bilgisayarı olarak yazmadım normal sistem olarak yazdım. Faturanın fotoğrafını atamam. Faturada sistemi 2268 TL'den aldığım yazıyor. Bu senenin Haziran ayında ise SSD'yi aldım 450 TL'den. Onun faturası ayrı. 2 gün önce de Hyper 212 Evo'yu aldım İnventus'dan 170 TL'ye. Yani daha iki günlük soğutucu. Sizde fiyatları hesaplayın daha sonra yorumlarınızı atın.

Altı üstü bir sistem satıyoruz, değişik bir hal aldı. Sistemin sattığım fiyatı 2350 TL'dir. Ekran kartı yok sonradan alırsınız. Saçma yorumlar atmayın lütfen.

Ben sana yazdım demedim yazanların arasına katılabilirsin dedim. :)
Böyle bir yerde satın alan çıkmaz. Ekran kartı yok. Faturaların fotoğrafı yok. İkinci el ve 2350 TL...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ;

1. Satın alan illaki çıkacaktır.
2. Ekran kartı yok diye canavar gibi sistemi ucuz fiyata satacak değilim. Parçalara dikkat etmiyorsunuz herhalde ?
3. İkinci el fakat temiz ve bir sene bile geçmedi diyorum. İsteyen kişi gidip sıfırını alabilir sıfır fiyatı 2900 TL arada 550 TL var. Gidip sistemi 1500 TL'den satacak değilim. Daha o kadar aklımı kaybetmedim. Bu sistemin SSD'siz ve soğutucusuz haline 1800 TL veren var. Para toplamaya çalışıyor ama benim gönlüm toplu satmaktan yana. Bu yüzden olumlu bakmadım.
4. Fatura fotoğrafını atmak gibi bir zorunluluğum yok sonuçta fatura benim güvencem faturanın fotoğrafını atmak istemiyorum ve atmayacağım. Arada yüksek bir para var kimseyi kandıracak değilim faturayı kesin alacak kişiye göndereceğim.

Şimdi, kesin almayacak kişiler saçma saçma yorumlar yapmasınlar şu fiyata sat şu fiyata var diye. Parça satışını sadece en az 1500 TL'lik bir satış olacak şekilde o kişiye o kadar parça satarım. Almayacak kişiler boş boş yorum yapmasınlar fiyatta da indirim olacaktır illa ki ama ölücüler gibi değişik şahıslar yorum yapmasınlar. Nazikçe uyarıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı