Elbette oyun orjinal. Texture kalitesini high yapıp tekrar deneyeyim.
Beklediğim gibi yine darboğaz yaşanıyor. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Aslında yaşanmaması gerekiyor, o oyunda bir sıkıntı var.
Elbette oyun orjinal. Texture kalitesini high yapıp tekrar deneyeyim.
Beklediğim gibi yine darboğaz yaşanıyor. Tavsiyeniz için teşekkürler.
Aslında yaşanmaması gerekiyor, o oyunda bir sıkıntı var.
Sadece GTA'da oluyor hocam. Oyunu ilk kurduğumda hata vermişti. Bir dosyayı bozuk indirmişti. Oyun dosyalarını doğrula dediğimde 1 dosyayı tekrar indirmişti bu şekilde girebilmiştim oyuna. Komple silip tekrar yüklememe gerek yoktur değil mi?
Gerek yok, oyun açılmazsa yaparsın onu. O oyunda zaten bir sıkıntı var bazı yerlerde GPU kullanımı düşüyor. İ7'dede aynı durum. Ama takılma durumu olmadığı için sıkıntı çıkarmaz.
Nedense Skylake İ5 ve yeni nesil ekran kartları ile bir çok kişi GTA 5'de darboğaz yaşıyor...
Nedense Skylake İ5 ve yeni nesil ekran kartları ile bir çok kişi GTA 5'de darboğaz yaşıyor...
O aslında darboğaz değil, Oyundan kaynaklanan bir sorun.
Benim sisteme sahip herkeste yaşanıyor bu sorun değil mi? Sadece bana özel bir şey mi yoksa.![]()
Sıkıntının sana özel olduğunu sanmıyorum, dedim gibi oyunda bir sıkıntı var yada ekran kartı yeni çıktığından sıkıntı bulunduruyor güncellemeler ile düzeltebilirler. Yani emin değilim ama büyük ihtimal sıkıntı oyundadır başka oyunda olmuyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.