Intel i5 6402P RX 470 GTA 5 Yüksek Ayarlarda Darboğaz

Aslında yaşanmaması gerekiyor, o oyunda bir sıkıntı var.

Sadece GTA'da oluyor hocam. Oyunu ilk kurduğumda hata vermişti. Bir dosyayı bozuk indirmişti. Oyun dosyalarını doğrula dediğimde 1 dosyayı tekrar indirmişti bu şekilde girebilmiştim oyuna. Komple silip tekrar yüklememe gerek yoktur değil mi?

Sadece GTA'da oluyor hocam. Oyunu ilk kurduğumda hata vermişti. Bir dosyayı bozuk indirmişti. Oyun dosyalarını doğrula dediğimde 1 dosyayı tekrar indirmişti bu şekilde girebilmiştim oyuna. Komple silip tekrar yüklememe gerek yoktur değil mi?

Gerek yok, oyun açılmazsa yaparsın onu. O oyunda zaten bir sıkıntı var bazı yerlerde GPU kullanımı düşüyor. İ7'dede aynı durum. Ama takılma durumu olmadığı için sıkıntı çıkarmaz.

Evet takılma yok hocam. O zaman ben Ultrada güzel güzel oynayayım diyorum. Zaten 60-70 FPS veriyor. Darboğaz yaşanılan bölgelerde 45'e düşüyor sadece.:)

Gerek yok, oyun açılmazsa yaparsın onu. O oyunda zaten bir sıkıntı var bazı yerlerde GPU kullanımı düşüyor. İ7'dede aynı durum. Ama takılma durumu olmadığı için sıkıntı çıkarmaz.

Son düzenleme:
Benim sisteme sahip herkeste yaşanıyor bu sorun değil mi? Sadece bana özel bir şey mi yoksa.:ROFL:

Sıkıntının sana özel olduğunu sanmıyorum, dedim gibi oyunda bir sıkıntı var yada ekran kartı yeni çıktığından sıkıntı bulunduruyor güncellemeler ile düzeltebilirler. Yani emin değilim ama büyük ihtimal sıkıntı oyundadır başka oyunda olmuyorsa.

Sıkıntının sana özel olduğunu sanmıyorum, dedim gibi oyunda bir sıkıntı var yada ekran kartı yeni çıktığından sıkıntı bulunduruyor güncellemeler ile düzeltebilirler. Yani emin değilim ama büyük ihtimal sıkıntı oyundadır başka oyunda olmuyorsa.

Hocam peki V-Sync konusunda ne dersiniz? Açık mı olmalı kapalı mı? Tearing beni çok rahatsız ediyor. 60 sabitlediğimde olmuyor ama bu sefer ekranın altından üstüne doğru bir yan çizgi geçiyor. 60+ olunca bildiğimiz tearing.:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı