Tekrardan merhaba arkadaşlar bugün biraz araştırmalarım sonucunda şöyle bir karara varmış bulunuyorum mantıklı olup olmayacağı hakkında yorumlarınız benim için önem arz ediyor. Malum konu içerisinde bahsi geçen sistem nereden baksa 1 ay yani bayram sonrası toplanacak. O vakte kadar RX480 ekran kartı çıkacak bildiğiniz üzere. Fiyat bakımından 4Gb'lık versiyonu nereden bakılsa 585 TL, 8GB'lık versiyonu da 671TL olarak gelecekmiş ve güç tüketimi 150W olacakmış. GTX950'den iyi bir performans verdiğini biliyorum eş değer görüldüğü kartlar ortada ve fiyat-performans bakımından da çok güzel bir kart olduğu yönündeyim. I5 6500 Skylake işlemci ile darboğaz yapmadığını da siteden incelediğim konularda gördüm. Anakartta zaten düşündüğümüz üzere yeterliydi, MSI H170 Gaming M3 anakart, I5 6500 işlemci ve RX480 düşünüyorum. Yorumunuzu istediğim kısım şurada beliriyor; mevcutta kullanacağım güç kaynağını hayli hayli aşacak bu kart. 8GB'lık versiyonunu tercih edersem 500W bir güç kaynağı bu sistemi uzunca bir süre (3-4 yıl) idare etmeye yeter mi ? Bu ekran kartını bekleyip almam GTX950'ye para vermekten daha iyi bir sistem sunar mı ?