Intel i5 6500 R9 380X GPU Kullanımı %0 ve Düşük FPS sorunu

Berk Açıkgöz

Hectopat
Daha fazla  
PC'im son günlerde oyunlarda kasmaya başladı. MSI Afterburner ile oyunda sonuçları incelediğimde GPU kullanımı %0, CPU kullanımı %100 oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Sistemim:
  • İşlemci: Intel Core i5 6500 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: Sapphire R9 380X Nitro Gaming 4 GB
  • Anakart: MSI Gaming Z170A M3 DDR4 3600 (O.C)
  • RAM: Kingston 8 GB (2x4 GB) HyperX Fury Black Series DDR4 2666 MHz CL15 1.2V XMP
  • Güç Kaynağı: 650W 80 Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia denetim masasından ayarlarınızı kontrol edin, ayrıca sistem özelliklerinizde bir düşüklük yok yazılımsal birşey olduğu belli gibi.

@Eraayy Nvidia denetim masasından kontrol edemez çünkü ekran kartı markası Nvidia değil.

Berk senin sorununda yazılımsal görünüyor. Acaba oyun içerisinde MSI Afterburner ile değerleri bize atmanız mümkün mü ?

Son düzenleme:
@Dugty doğrudur dikkat etmemişim staj yerinde olduğum için fazla müsait olmuyorum. Yoksa AMD nin Nvidia denetim masasından kontrol edılmeyecegını fazlasıyla farkındayım :). Ayrıca benim yazdığımın aynısını yazmışsın yazılımsal olarak diye, zaten denetim masası dedikten sonra ne dediğimi anlar diye düşünüyorum.

@KilluaTR Anladım.

Son düzenleme:
Oyunda 15 FPS alıyorum girer girmez. Bilgisayara format attım fakat düzelmedi hala aynı.

Dosya Ekleri

• H1Z1_2016_07_17_17_42_40_168.jpg
    H1Z1_2016_07_17_17_42_40_168.jpg
    260,9 KB · Görüntüleme: 214
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı