Anakart Msi B150 Gaming M3 olabilir.
Anakartı B150 Gaming M3 yapıp
Normal şartlarda MSI H110M Gaming anakart alacaktım, i5 6500'e H110 yakışmaz diye o paraya çıktım, malesefki üstüne çıkamam. Zaten ne şuan ne ilerleyen dönemde crossfile yapmak gibi bir planım yok, öyle çok fazla usb portuna da ihtiyacım yok. Bu sebepten anakartı yükseltmeyi pek düşünmüyorum açıkcası, fakat öneriniz için teşekkür ederim.
Anakartı istersen gaming pro yerine bazooka alabilirsin.
Bende onu düşündüm de Gaming ibaresi daha ilgimi çekti, ikiside aynı fiyatlarda bazooka daha mı iyi olur sizce ?
Monitörüm vx2457 sanırım aynı özellikle sahip senin monitörün de ben 680 e almıştım şuan 720 monitör.
Önerdiğiniz monitörün mü, AOC'nin mi panel kalitesi daha iyidir acaba ? Pek hakim olduğum bir konu değil açıkcası
Güç kaynağının ben de sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Kasayı beğendim, gayet şık duruyor
Kutudan 5 fan ile birlikte mi geliyor ? Fanların hepsi ledli fanlar mı ? Birde toz filtresi mevcut mu kasanın acaba. Sisteminizdeki güç kaynğı i5 6500 ile rx480 i rahat kaldırıyor mu ? Aynı sistemi alacağım bende çünkü, bayagı yardımınız dokunurdu, sizinle iletişime geçeceğim bir adres vermeniz problem teşkil eder mi sizin açınızdan ?
Düzenleme: VX2457'i hatırladım, aslında bende ondan almak istiyordum, daha güncel bir monitör. Fakat hepsiburada da stokta olmadığından AOC'i ekledim. Siz nereden almıştınız, şuan hangi sitede 720TL ?
İlgilenen arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ederim.