Intel i5 6500 Sisteme GTX 960 vs R7 370 Almak

orilee

Kilopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım sistem toplayacak ve bana sordu ben de bildiğim kadarıyla bir sistem topladım. RAM'ler HyperX Fury 8x2 2133 MHz. Eksik veya hata var mı? Varsa yardımcı olur musunuz? Sistem uzun vadede yüksek performans oyun oynatır mı? Ve yeni ekran kartlarını beklemeli miyiz yoksa GTX 960 - R9 370'ten birisini mi almalıyız? (1080p'den yüksek olmasına gerek yok, tutup da 4K falan istemiyor) Yeni nesil oyunları (tekrar söylüyorum uzun vadede) yüksek performans versin yeter. İşlemciyi i5 seçme nedenim de After Effects gibi programlar da kullanması. Şimdiden teşekkür ederim.
ssi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha bekleyip AMD RADEON RX480 almak daha mantıklı ayrıca RX 480 4gb versiyonu 200 dolar fiyatı olacak şu an 960 gibi bir ekran kartı almak mantıksız.

Son düzenleme:
Sisteminde 2 tane anakart var umarım farkındasındır. Aynı zamanda şu an 1070, 1080 dışıdna kart alınmaz. 480'i bekle 980 kadar performans al. 980 bu arada 2k çözünürlük kartıydı unutmamak gerek. Everest yerine Corsair deneyebilirsin bence aynı fiyata daha iyi olduğunu düşündüğüm bir markadır kendisi.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim.480'i bekleyeceğiz.
Sisteminde 2 tane anakart var umarım farkındasındır. Aynı zamanda şu an 1070, 1080 dışıdna kart alınmaz. 480'i bekle 980 kadar performans al. 980 bu arada 2k çözünürlük kartıydı unutmamak gerek. Everest yerine Corsair deneyebilirsin bence aynı fiyata daha iyi olduğunu düşündüğüm bir markadır kendisi.
Anakart konusunda karar veremediğimden aklımda bulunsun diye ikisini de sepete eklemiştim.Dediğim gibi çok fazla bi bilgim yok.
sis.png

Sistemi en son bu hale getirdim(480 ve 8x2 fury ram),kasa ve anakart konusunda hala kararsızım.Önerileriniz var mı?
İşlemcinin yanında stok fan geliyor mu? ve geliyorsa onu mu kullanalım yoksa başka bi işlemci soğutucu mu alalım?

Son düzenleme:
Alabiliyorsan b150m Bazooka al tabii ki, daha sağlam, daha iyi malzeme ve 4 Ram slotu. Kasa olarak Corsair Case CC olanlardan birine bakabilirsin, hem sade ve güzel gözüküyorlar hem Corsair kalitesi hem de daha ucuz. Stok fan geliyor ve kullan onu. Oc yapmayacağın için zaten iyi bir soğutucuya ihtiyacın yok. Yük altında ufak bir ses gelecektir kasa çok yakınsa sana ama onun dışında her hangi bir eksiği olmaz soğutucunun.

Alabiliyorsan b150m Bazooka al tabii ki, daha sağlam, daha iyi malzeme ve 4 Ram slotu. Kasa olarak Corsair Case CC olanlardan birine bakabilirsin, hem sade ve güzel gözüküyorlar hem Corsair kalitesi hem de daha ucuz. Stok fan geliyor ve kullan onu. Oc yapmayacağın için zaten iyi bir soğutucuya ihtiyacın yok. Yük altında ufak bir ses gelecektir kasa çok yakınsa sana ama onun dışında her hangi bir eksiği olmaz soğutucunun.
Tamam,teşekkür ederim.

sis.png

+ RX 480
Sistemin son hali bu oldu.Bu arada SSDNow nedir? Normal SSD'den bi farkı var mı?Daha hesaplı olduğundan 120 GB'lık fury yerine ekledim.

SSDNow nedir? Normal SSD'den bi farkı var mı?Daha hesaplı olduğundan 120 GB'lık fury yerine ekledim.
Yanlış bilmiyorsam o SSD'ler test sırasında daha az deneniyordu ve hızları diğerleriyle aynı değil. Sen Kingston HyperX Fury olan versiyonundan yana ol bence. Sistem de gayet iyi olmuş, güle güle kullan :)

Fury ile değiştireyim o zaman.Teşekkürler.

Birde msi b150m yerine gigabyte b150m d3h alsam olurmu.Daha güzel gözüktü gözüme.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı