İntel i5 6500 tabanlı pc toplama

Emrullah03

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar 2 haftaya kadar pc toplayacağım. Sistemim sizce nasıl ? Uyumluluk konusunda bir sıkıntı var mı ? Gta 5 vb. oyunları 1080p'de kaç fps alırım ?

Son düzenleme:
İfadeler: GCN
1080p de rahat rahat açar technopat youtube kanalında testleri var bide ekran kartını 2gb alabilirsin baktım testde ortalam için d,a 75 fps alıyor ama 60 inip 90 a çıktığı oluyor (gta 5)

1080p de rahat rahat açar technopat youtube kanalında testleri var bide ekran kartını 2gb alabilirsin
2 gb bazı oyunlarda yetmiyor diye biliyorum. R9 380 ile bunun arasında kaldım sence 2 - 3 sene güncellik için hangisini tercih etmeliyim ?

Kasayı zalman z3 plus alsana 170-180 tl falan. Böylelikle 100 tl cebine kalıcak. Onlada anakartı msi b150 bazooka al. H110 en giriş seviyesi daha sonra pişman olursun. Güç kaynağınıda high power 600w element 80+bronze alabilirsin, aynı fayatlarda. Aerocool güç kaynakları iyi değildir falan diye baya yorum okudumda ondan diyorum.

Normalde z3 plus alacaktım ancak ekran kartı sığmıyor o kasaya. Anakart da sıkıntı çıkmaz sanırım.

2800 liraya bu sistemi alma kardeşim. Öncelikle sistemi ekran kartsız alıp beklemeni öneririm kardeşim. 20- 25 gün kadar sonra Rx 480 çıkacak ve bu kart 900- 1000 lira civarında olup Gtx 970 ile Gtx 980 arasında performansının olacağı söyleniyor bu yüzden şu an sisteminde bulunan Gtx 960 fiyatına ondan çok daha performanslı bir kartı 20- 25 gün kadar sonra alabilirsin.

Sistemi bu şekilde alıp o ekran kartını beklemeni mutlaka öneriyorum. Alternatif.

Rx 480 hakkında bilgi edinmek için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Olmazsa sizin dediniz gibi yaparım mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…